Τοπικά

Νίκος Γρηγορόπουλος : Στο πλευρό του Πλάτωνα Μαρλαφέκα

Νίκος Γρηγορόπουλος , Πλάτωνας Μαρλαφέκας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Υποψήφιος στον Τομέα Μεταποίησης

Ο Νίκος Γρηγορόπουλος γεννήθηκε το 1977 στην Πάτρα όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Α. Πανταζάτου και έχει δύο κόρες.

Νέος και δραστήριος ανήκει στην γενιά των εργατικών και ανήσυχων 40αρηδων. Αποφοίτησε από το Αθλητικό Σχολείο Πατρών και σπούδασε Φυσική Αγωγή και Αθλητισμό στο  Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ασχολήθηκε με τον κλασσικό αθλητισμό από το 1985 έως το 2004 όπου και διακρίθηκε στις ταχύτητες  των  100μ., των 200μ. και των 400μ. με συμμετοχές σε Βαλκανικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα  καθώς και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων με την Εθνική Ομάδα.

Ως Πρωταθλητής ξέρει να αγωνίζεται σε όλους τους τομείς της ζωής του, όπως και τώρα στον επιχειρηματικό στίβο.

Το 2004 επέστρεψε στην Πάτρα την πόλη που αγάπησε. Συνέχισε τις σπουδές του και το 2009 αποφοίτησε από το 3ο ΤΕΕ Πάτρας –Τμήμα Μηχανολογίας, ως αριστούχος. Είναι επίσης τελειόφοιτος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών στο ΑΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ. 

Από το 2004 εργάζεται και είναι συνιδιοκτήτης της εταιρείας «Ν.ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ–Κ.ΣΙΝΟΥΡΗ Ο.Ε., Μηχανολογικές και βιομηχανικές κατασκευές» όπου δραστηριοποιείται στο χώρο της Μεταποίησης Μετάλλου εδώ και 40 έτη. 

Συγκεκριμένα η εταιρεία ασχολείται με την σχεδίαση, κατασκευή και συντήρηση μηχανημάτων μεταφοράς υλικών,  ειδικών εξαρτημάτων και βιομηχανικού εξοπλισμού, με τη συντήρηση μηχανημάτων των εργοστασίων και γενικότερα με οποιανδήποτε διαμόρφωση και επεξεργασία του μετάλλου.

Ο Νίκος Γρηγορόπουλος στις Επιμελητηριακές Εκλογές θα είναι υποψήφιος στον τομέα της Μεταποίησης με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία (ΑΕΕΠ) και υποψήφιο Πρόεδρο τον Πλάτων Μαρλαφέκα.