Τοπικά

Ενωτική Πρωτοβουλία για το δρόμο που οδηγεί στο ΧΥΤΑ Φλόκα

απορριμάτων της Αιγιαλείας , ΧΥΤΑ Φλόκα , Φλόκα , σκουπιδιών της Αιγιαλείας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η φωνή μας ειναι δυνατή καθαρή και με επιχειρήματα ….

… και έφτασε εκεί που έπρεπε και μετά την δικαιολογημένη αγανάκτηση μας αλλά και του πρόεδρου της κοινότητας Φλόκα, στο προηγούμενο Δημοτικό μας Συμβούλιο. O Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος αντέδρασε άμεσα και θετικά !!! 

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δυμαίων : 

Αναφερόμαστε όχι μονό στον πολύπαθο δρόμο που διέρχεται πλήθος απορριμματοφόρων σήμερα και έχει μείνει ασυντήρητος εδώ και αρκετά χρονιά από την δημοτική αρχή , Μπουντουρέικα – Μαζαράκι, αλλά και την μελέτη παράκαμψης και κατασκευής του δρόμου που οδηγεί στον Χυτά Φλόκα, που θα συμβάλλει σημαντικά στην αποφόρτιση των οικισμών από τα διερχόμενα απορριμματοφόρα!

Έστω και κάτω από πίεση ο Δημαρχος έπρεπε ένα ζήτημα που εχει τεθεί εκ μέρους μας κατ’ επανάληψη να το είχε προωθήσει εγκαίρως, ωστε να μην φτάνουμε στο σημείο να έχουμε ατυχήματα αλλα και προβλήματα ακόμη και διέλευσης των κάτοικων της περιοχής.

Κύριε Δήμαρχε το πρόβλημα της Πάτρας με την μεταφορά των σκουπιδιών στο Φλόκα το λύσατε δείχνοντας μεγάλη σπουδή και απίστευτη βιασύνη, πάρα τις βαρύγδουπες και επαναλαμβανόμενες δεσμεύσεις σας ότι ούτε ένα κιλό σκουπίδια δεν θα έρθουν στο Φλόκα και επειδή βλέπω οι αντιστασιακές σας τάσεις δεν σας βγαίνουν, μήπως να σας θυμίσω και εκείνη την θέση σας στην κοινή συνεδρίαση των Δημοτικών συμβουλίων Πατρέων και Δυτικής Αχαΐας, για την Νότια Χάραξη και περί δυναμικών κινητοποιήσεων, η εσκεμμένα την αφήνετε να την κάνουμε μετά τις γιορτές που θα έχει δημοπρατηθεί και το τελευταίο τμήμα Μιντιλόγλι – ΒΙ.ΠΕ ;