Τοπικά

Ευχές Διονυσίου Γκοτσούλια για τα Χριστούγεννα

πολίτες Διονύσης Γκοτσούλιας , Διονύση Γκοτσούλια
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Αγαπητές συνδημότισσες αγαπητοί συνδημότες

Η πίστη μας, θέλει την γέννηση του Θεανθρώπου σαν την αφετηρία ενός νέου κόσμου, με κυρίαρχη μεταξύ των άλλων την αγάπη προς τον συνάνθρωπο μας.

Συνεχίζουμε οι Ελληνες και αυτή την χρονιά που ήδη είναι στο τέλος της, να ζούμε σε ένα ζοφερό περιβάλλον και ένα αβέβαιο μέλλον, που διαρρηγνύει την κοινωνική συνοχή της Πατρίδας μας και γεμίζει με απαισιοδοξία τις νέες γενιές.

Γι’ αυτό το μήνυμα της γέννησης του θεανθρώπου, είναι σήμερα επίκαιρο περισσότερο από κάθε άλλη φορά και μας καλεί όλες και όλους να δημιουργήσουμε την δική μας φάτνη. Μας θυμίζει ότι το προσωπικό μας συμφέρον είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το συμφέρον του συνανθρώπου μας,δηλαδή με του γείτονα μας, του φίλου μας, του συγγενή, αλλά και του ξένου προς εμάς συμπολίτη μας.
Υποδεικνύει σε όλους μας ανεξαιρέτως αλλά περισσότερο σε όσους ασχολούμεθα με τα κοινά ότι η λύση στα προβλήματα είναι η ομόνοια η ομοψυχία, και η αλληλεγγύη.

Ευχόμαστε ολόψυχα τα φετινά Χριστούγεννα αλλά και ο νέος χρόνος που έρχεται σε λίγες μέρες, όντως να είναι αφετηρία για έναν κόσμο πιο ανθρωπινό ,πιο δημιουργικό και πιο ευτυχισμένο.

Ας παλέψουμε όλοι μας, με ασπίδα τις αξίες και τα ιδανικά μας και ας αποδείξουμε ότι αξίζει να αγωνιστούμε για φέρουμε την πατρίδα μας στην θέση που πραγματικά της αξίζει.

Ευχόμαστε σε όλους/ες υγεία ,αγάπη, δύναμη , Καλά Χριστούγεννα και ελπιδοφόρο το νέο έτος!!!