Τοπικά

Ο Mr “Διώνη” υποψήφιος στις Επιμελητηριακές εκλογές

Διώνη
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Υποψήφιος στις Επιμελητηριακές εκλογές στο πλευρό του Πλάτωνα Μαρλαφέκα , είναι ο εμπνευστής την Πατραϊκής Μπύρας Διώνη , Κωστας Αντωνακόπουλος

Αναλυτικά αναφέρει με επιστολή του :

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι επιχειρηματίες, έχω την τιμή να σας απευθύνω την παρούσα δημόσια επιστολή, προκειμένου να σας γνωστοποιήσω την υποψηφιότητά μου για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας, στις 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου 2017, στο Μεταποιητικό Τμήμα.

Στις εκλογές του Επιμελητηρίου πολλοί και άξιοι συνάδελφοι θέτουν υποψηφιότητα σε όλους τους συνδυασμούς. Είμαι πεπεισμένος ότι οι περισσότεροι έχουν το ίδιο όραμα και τους ίδιους σκοπούς με εμένα. Αυτούς ας προτιμήσουμε, κοιτώντας μόνο το τι έχει προσφέρει και τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας στον Επιμελητηριακό Θεσμό ή το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Σας καλώ, λοιπόν, στις 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου να προσέλθετε μαζικά στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας, για να δώσετε δύναμη σε όσους θέλουν να αναβαθμίσουν τον Θεσμό.

Επίσης, σας καλώ να ψηφίσετε τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία» του Πλάτωνα Μαρλαφέκα, του ανθρώπου που απέδειξε ότι δουλεύει με πάθος και αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για το Επιμελητήριο και το Επιχειρείν.

Τέλος, καλώ όσους από εσάς ανήκετε στο Μεταποιητικό Τμήμα να επιλέξετε και εμένα ως μία από τις επιλογές σας, για να μου δώσετε την ευκαιρία να αγωνιστώ για το καλό του κλάδου μου, αλλά και όλης της Αχαϊκής οικονομίας.