Αθλητισμός

Α ΕΠΣΑ : Αφιέρωμα στις ομάδες της Δυτικής Αχαΐας

Λέων Αλισσού , Α΄ΕΠΣΑ
 
 
 
 

Αφιέρωμα στους “4” της Α΄ΕΠΣΑ…

Ολοκληρώθηκε για το 2017 η συναρπαστική Α ΕΠΣΑ κατηγορία και ήδη έχουν παιχθεί 14 αγωνιστικές, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο σε όλα τα στρώματα της βαθμολογίας. Πάμε να κάνουμε μία μίνι αποτίμηση στις 4 ομάδες της Δυτικής Αχαΐας που δίνουν μάχη στο φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ ΡΙΟΛΟΥ:

Στην κορυφή της βαθμολογίας διατηρείται η ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου, έχοντας μαζέψει 33 πόντους. Στο τελευταίο παιχνίδι της αντιμετώπισε εντός έδρας την Δόξα Παραλίας και την συνέτριψε με 6-1, πετυχαίνοντας την 10η φετινή επιτυχία της. Παράλληλα διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 34 γκολ με τον Θανάση Παπουτσή να βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ με 13 γκολ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ:

Ακριβώς στην μέση της βαθμολογίας φιγουράρουν οι “πολεμιστές” του Νίκου Σαλαμαλίκη, όντας στην 8η θέση με 20 πόντους και ρεκόρ 5 νίκες-5 ισοπαλίες-4 ήττες. Ολοκλήρωσε το 2017 με “διπλό” στην έδρα του Λέοντα Αλισσού (1-0) και έχει απομακρυνθεί αισθητά από την ζώνη των πλέι άουτ. Πρώτος σκόρερ ο Νίκος Πυρρής με 8 γκολ.

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ :

Στην 14η θέση και εντός των πλέι άουτ βρίσκονται τα “λιοντάρια” του Ανδρέα Πετρόπουλου. Η ομάδα διαθέτει ποιοτικές μονάδες, αλλά η απόδοσή της έχει υποστεί αρκετά σκαμπανεβάσματα και έτσι η βαθμολογική συγκομιδή (11 πόντοι) είναι απογοητευτική, βάσει δυνατοτήτων. Στο τελευταίο ματς έχασε εντός από τον Εθνικό Σαγείκων και πρώτο “κανόνι” της ομάδας είναι ο Μιχάλης Μιχαλόπουλος με 9 γκολ.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ:

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 8 πόντους, αλλά πιστοποίησε τα τελευταία ματς ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Έφερε ισοπαλία με τον Φωστήρα στην Οβρυά, νίκησε με 3-0 τον Λέοντα Αλισσού, αλλά δεν ήταν καλός στο παιχνίδι με τον Άρη Πατρών και ηττήθηκε “καθαρά” στο Ντα Λουζ με 4-0. Αναμένεται να ενισχυθεί στην τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο και σίγουρα θα τα δώσει όλα από εδώ και πέρα.