Τοπικά

Περιφέρεια Δ. Ελλάδος: Ολοκληρωμένο σχέδιο για τον τουρισμό

perifereialondino
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Παρούσα σε Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με ολοκληρωμένο και εγκεκριμένο σχέδιο.

Ολοκληρωμένο σχέδιο για τον τουρισμό διαθέτει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το οποίο  σχεδιάστηκε πριν από ένα χρόνο,  σε συνεργασία με τους φορείς του τουρισμού και το ΣΕΤΕ, έχοντας ως κεντρικό άξονα την οργανωμένη  τουριστική προβολή της Δυτικής Ελλάδας. Σήμερα υπάρχει ένα πλήρες και εγκεκριμένο σχέδιο που υλοποιείται.

Σε συνεργασία με τους φορείς της Δυτικής Ελλάδας αποφασίστηκε σε ποιες τουριστικές εκθέσεις θα συμμετέχει η Περιφέρεια, εν όψει της νέας τουριστικής σαιζόν, με στόχο την τουριστική προβολή και την ενίσχυση της επισκεψιμότητας. Στις δράσεις τουριστικής προβολής η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι παρούσα με νέα εργαλεία επικοινωνίας.

perifereialondino

Ήδη ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού του Λονδίνου World Travel Market (6-8 Νοεμβρίου) και της Θεσσαλονίκης Philoxenia (10-12 Νοεμβρίου). Και στις δύο διοργανώσεις  παρουσιάστηκε το νέο,  σύγχρονο οπτικοακουστικό υλικό τουριστικής προβολής που διαθέτει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και απευθύνεται τόσο στους τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες του τουρισμού, όσο και σε μεμονωμένους επισκέπτες.  Ακολούθως, η Περιφέρεια θα συμμετέχει σε αντίστοιχα τουριστικά γεγονότα που θα γίνουν  το επόμενο διάστημα σε Αθήνα, Βερολίνο και Μόσχα.