Τοπικά

Κ. Ορλώφ : Ηθελημένη διαστρέβλωση της αλήθειας από τον Χρήστο Νικολάου

ευθύνες στη ΔΕΗ , διαστρέβλωση της αλήθειας , ΔΕΥΑ το μεγαλείο σου , Κυριάκος Ορλώφ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Για ενημέρωση και γνώση των συνδημοτών μας είμαι υποχρεωμένος να διαψεύσω τους ισχυρισμούς του Δημάρχου στο χτεσινό του Δελτίο Τύπου ,  όσον αφορά το πρόβλημα που έχει προκύψει στην ΔΕΥΑ, καθώς ο Δήμαρχος κάνει ηθελημένα διαστρέβλωση της αλήθειας .

Αναφέρει ο κ. Δήμαρχος :

Περιγράψαμε πως προέκυψε το πρόβλημα από την εποχή των παχιών αγελάδων, πως έκαναν πολιτική με το νερό, πως κέρδιζαν της εκλογές με το νερό , πως μας κληροδότησαν όλοι αυτή την κακή νοοτροπία που ίσως επέτρεπαν και οι τότε συνθήκες και αναλάβαμε και τις δικές μας αστοχίες και ευθύνες

Κύριοι της Δημοτικής αρχής ουδέν ψευδέστερον αυτού. Μην παραπλανάτε τους συμπολίτες μας. Η ΔΕΥΑΔ συστάθηκε το 2012 με μηδέν χρέος προς την ΔΕΗ.

Για τρία χρόνια ο Δήμος πλήρωνε τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑ προς τη ΔΕΗ και άλλους προμηθευτές περίπου 3.000.000 €. Την περίοδο αυτή η ΔΕΥΑΔ μόνο εισέπραττε.

Πείτε τους πως δεν είστε χθεσινοί στο Δήμο, επτά χρόνια ασκείτε διοίκηση. Πείτε τους επίσης πως πριν από εσάς ουδέποτε η ΔΕΗ είχε προβεί σε διακοπές αντλιοστασίων.

Οι αστοχίες σας, η ανευθυνότητά σας και η ανικανότητά σας είναι τα κύρια αίτια της ταλαιπωρίας που υφίστανται οι συμπολίτες μας.