Τοπικά

Νέος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λακκόπετρας o Μούτος Παρασκευάς

Μούτος Παρασκευάς
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την ανέφερε ο Διονύσης Γκοτσούλιας

O νέος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λακκόπετρας Μούτος Παρασκευάς , ο οποίος αντικατέστησε έναν άξιο και άοκνο εργάτη του χωριού, τον Μαρινόπουλου Σούλη μετά την ορκωμοσία του στο Δημοτικό κατάστημα. Του ευχόμαστε σύσσωμη η παράταξή μας ολόψυχα καλή δύναμη στο έργο του! , αναφέρει σε δήλωσή ο Διονύσιος Γκοτσούλιας.

Εν το μεταξύ τους λόγους της παραίτησης του ανέφερε με επιστολή του στο Χρήστο Νικολάου ο απερχόμενος πρόεδρος Σούλης Μαρινόπουλος .

Αναλυτικά αναφέρει :

Αγαπητέ Δήμαρχε , Έχουν περάσει τρία και πλέον χρόνια από τότε που ανέλαβα την θέση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λακκόπετρας, αξίωμα που μου έκαναν την τιμή να μου εμπιστευτούν οι συγχωριανοί μου. Κατά το χρονικό αυτό διάστημα, όλοι μαζί με ενθουσιασμό, φαντασία, αφοσίωση, συναδελφικότητα, πίστη και οραματισμό, δουλέψαμε για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο που ζούμε, που εργαζόμαστε, που τόσο πολύ αγαπάμε και που θέλουμε να προοδεύει.

Το όραμα και η επιθυμία μου αυτή φαινόταν στην δράση και την ποιότητα που των ενεργειών μου, ενώ κύριο μέλημά μου ήταν η ανάληψη πρωτοβουλιών και η προώθηση λύσεων για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η κοινότητά μου. Βασική μου επιδίωξη ήταν η αποκατάσταση των σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ της Τοπικής Κοινότητας και των Δημοτών.

Στην διάρκεια της θητείας μου, είχα ως οδηγό τρία πράγματα, πρώτον ότι συναλλασσόμουν με ανθρώπους, δεύτερον ότι η διαχείριση των κοινών πρέπει να γίνεται σύμφωνα με το νόμο και τρίτον ότι η συμμετοχή στα κοινά πρέπει να τελειώνει με απόφαση και πρωτοβουλία του καθενός μας όταν διαπιστώσει ότι δεν μπορεί να προσφέρει εκείνο που θέλει, είτε γιατί δεν μπορεί να αφιερώσει τον χρόνο που απαιτείται, είτε γιατί οι συνθήκες άσκησης των καθηκόντων δεν είναι εκείνες που του επιτρέπουν να κάνει εκείνο που θεωρεί δίκαιο και σωστό για το όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Σοβαροί προσωπικοί λόγοι μου επιβάλλουν να αποχωρήσω από την θέση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λακκόπετρας και το αξίωμα αυτό να ανατεθεί σε νέο πρόσωπο που θα διαθέτει τον απαιτούμενο χρόνο για τον σκοπό αυτό.

Ελπίζω και εύχομαι ότι η εξέλιξη αυτή θα αποβεί προς όφελος της Τοπικής Κοινότητας και τ΄αποτελέσματα τόσο της προσπάθειας που καταβλήθηκε κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όσο και αυτής που θα ακολουθήσει, θα επιβεβαιώσουν την ορθότητα των αποφάσεών μου και θα ενισχύσουν περαιτέρω την πρόοδο του χωριού.

Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω  τόσο εσάς όσο και όλους τους Αντιδημάρχους για την καλή συνεργασία που είχαμε και για την υποστήριξη που μου παρείχατε όλο αυτό το διάστημα και να σας διαβεβαιώσω ότι θα παρακολουθώ από κοντά και με ζωηρό ενδιαφέρων την πορεία του τόπου μας και ότι θα παραμείνω ενεργός και δραστήριος πολίτης.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία και στήριξη τους δυο συγχωριανούς μέλη του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Λακκόπετρας κ.κ Παρασκευά Μούτο και Ευθύμιο Λιάκο, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Λακκόπετρας, τους Διευθυντές των Σχολείων, τους Προέδρους και τα μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και τον Ιερέα του χωριού μας Πατέρα Αθανάσιο Παπαθωμά.