Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Γάμος – Βάπτιση… Όνειρο !!!

Όνειρο
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Για την ομορφότερη στιγμή της ζωή σας η λύση θα είναι “Όνειρο”…

Η πολύχρονη εμπειρία και αγάπη των ιδιοκτητών για τις μοναδικές στιγμές κατατάσσει την αίθουσα δεξιώσεων Όνειρο πρώτη ,  στις επιλογές των νεονύμφων, αλλά και εκείνων που θέλουν να δώσουν στην εκάστοτε εκδήλωση ιδιαίτερες γεύσεις και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Η αίθουσα δεξιώσεων καλύπτει όλες τις προσωπικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις – βαπτίσεις, γάμους, το γιορτινό σας τραπέζι, δεξιώσεις όπως επίσης παρουσιάσεις προϊόντων, εκδηλώσεις συλλόγων, και οποιαδήποτε άλλου είδους συνεστίασης. Παρέχουμε μoναδικές γεύσεις, άψογο service και πολυτελή εξοπλισμό.

Το κέντρο Όνειρο που βρίσκεται στα Καραμεσινέικα Αχαΐας βρίσκεται λίγα μόλις χιλιόμετρα από την Πάτρα και σε απόσταση αναπνοής από την Κάτω Αχαία. Παρέχει άνετο parking σε ιδιόκτητο χώρο ακριβώς δίπλα από την αίθουσα εκδηλώσεων.

Με χωρητικότητα έως και 1000 άτομα η αίθουσα εκδηλώσεων Όνειρο θα χαρίσει σε κάθε δεξίωση σας άλλες διαστάσεις. Οι υπηρεσίες και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα φροντίσουν να σας προσφέρουν το καλύτερο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όσο για τις γεύσεις που θα σας περιμένουν, οι νοστιμιές θα σας ανοίξουν την όρεξη.

Δεν έχετε λοιπόν παρά να ανακαλύψετε και εσείς το Όνειρο και να χαρίσετε στην πιο ευτυχισμένη ημέρα τη ζωή σας αυτό που επιθυμούσατε.