Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Τα νέα πιάτα του VIN από τον Σεφ Γιώργο Μανιάτη

Σεφ Γιώργο Μανιάτη
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ένας νέος γαστρονομικός πολιτισμός στην πόλη της Κάτω Αχαΐας

Μεσογειακές σπεσιαλιτέ από τον Σεφ Γιώργο Μανιάτη , με απλά και γευστικά πιάτα θα σερβίρονται στο εστιατόριο Vin στην Κάτω Αχαΐα. Οι ιδιοκτήτες του κομψού εστιατορίου αποφάσισαν να δώσουν μία νέα σημαντική πινελιά στη γαστρονομία της περιοχής δίνοντας έτσι την ευκαιρία να δοκιμάσουμε οικεία πιάτα μαγειρεμένα με αγνά υλικά και φυσικά με πλούσια γεύση.

Μερικές από σπεσιαλιτέ του Αχαγιώτη Σεφ είναι φρέσκες σαλάτες, νόστιμα ορεκτικά και κρέατα πρώτης ποιότητας. Ενδεικτικά, το νέο μενού αποτελείται από ρολάκια κοτόπουλου, ψαρονέφρι, ριζότο και καρμπονάρα.

Ο σεφ του εστιατορίου διαθέτει εξειδικευμένη εμπειρία και εκπαίδευση στοςυ κανόνες υγιεινής γαι την προετοιμασία των γευμάτων σας!

Ως γνωστόν, τα τελευταία χρόνια η μεσογειακή κουζίνα είναι παγκόσμια γευστική τάση και συνεχίζει να εξελίσσεται. Γιαυτό ο σεφ του Vin αξιοποιώντας τα μοναδικά της υλικά και δημιουργώντας πιάτα που ενώνουν γαστρονομικούς πολιτισμούς σίγουρα θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Φυσικά, όλα αυτά θα τα απολαύσετε σε προσιτές τιμές συντροφιά με το κρασί της επιλογής σας δίπλα στο τζάκι και τη ζεστή ατμόσφαιρα των κεριών αλλά και της απαλής μουσικής.

Δείτε μερικά από τα πιάτα