Event

Η Ελένη Δήμου έρχεται στην Πάτρα

Ελένη Δήμου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

8 χρόνια “Queen” με την Ελένη Δήμου στα Ψηλά Αλώνια

Τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου το Queen γιορτάζει τα 8 του χρόνια  και μας καλεί σε ένα ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων, με την αγαπημένη ερμηνεύτρια  Ελένη Δήμου.

Η «Ελένη των Φεγγαριών», μια από τις κορυφαίες Ελλήνιδες ερμηνεύτριες των τελευταίων δεκαετιών, έρχεται στην Πάτρα για να σβήσει μαζί μας τα 8 κεράκια στην τούρτα του Queen στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων.

Τη Δευτέρα στις 10 το βράδυ, η Ελένη Δήμου θα μας ταξιδέψει στις χρυσές δεκαετίες της ελληνικής μουσικής σκηνής με αγαπημένα μας τραγούδια όπως:

«Ετοιμάζω ταξίδι μονάχα για πάρτη σου, στα μεγάλα νησιά του μυαλού και του χάρτη σου» , «Προσωπικά… δεν έχω αίσθηση, αυτό που ζούμε αν είναι αλήθεια ή παραίσθηση» , «Δεν πιστεύω σ’ αγάπες κι έρωτες… δεν πιστεύω σε όμορφες στιγμές» , «Δε με νοιάζει αν σε δουν το πρωί που θα φύγεις σαν κλέφτης…» ,  «Δεν υπάρχουν νόμοι και κλεισμένοι δρόμοι όσο θα ‘μαστε μαζί…  Είμαστε διαβάτες έξω από τους χάρτες ίσως και έξω απ’ τη ζωή… »

Η βραδιά θα είναι γεμάτη εκπλήξεις,  τόσο νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, όσο και μετά το εξαιρετικό live,  όπως ταιριάζει στα  8α γενέθλια του Queen! Σας περιμένουμε! Περισσότερες πληροφορίες για τη βραδιά στο 2610 310 112