Αθλητισμός

Αντώνης Λιάκος: “Χαρούμενοι που προχωράμε αήττητοι”

 
 
 
 

Ο Αντώνης Λιάκος μίλησε στο westcity.gr…

Ο Αντώνης Λιάκος τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην άμυνα του Πανμοβριακού και πρόσφατα η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο αμυντικός των “κοκκινόμαυρων” που βρίσκονται στην κορυφή της Α’ ΕΠΣΑ κατηγορίας έκανε δηλώσεις στο westcity.gr για το φετινό πρωτάθλημα, τους στόχους της ομάδας του και παράλληλα τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του αγωνίζονται και για τον Σπύρο Αβράμη, που δίνει την μάχη του στην ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου και για τα τελευταία χρόνια φόρεσε την φανέλα του Πανμοβριακού:

«Το φετινό πρωτάθλημα έχει αλλάξει επίπεδο, διότι με τα μπαράζ πλέον θα είναι όλα τα παιχνίδι ντέρμπι μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Στον Πανμοβριακό είμαστε μία ομάδα με έναν κορμό παικτών, που αγωνίζονται μαζί εδώ και τρία χρόνια. Κάναμε κάποιες μεταγραφές πολύ καλές και ενσωματώθηκε και το μέλλον του Πανμοβριακού στην ομάδα.

Έχουμε έναν προπονητή, που δίνει αρκετές ευκαιρίες στους μικρούς και στόχος του είναι αυτός. Νομίζω πως όλοι τον έχουν δικαιώσει για αυτήν την επιλογή του.

Για την πορεία μας στο πρωτάθλημα είμαστε χαρούμενοι που προχωράμε αήττητοι, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μπαίνουμε στο γήπεδο να χαρούμε αυτό που αγαπάμε. Είτε πρώτοι βγούμε είτε τελευταίοι το κέρδος θα είναι όλοι αυτοί οι μικροί που θα χαρούν γιατί αγωνίζονται στον Πανμοβριακό.

Επίσης θέλω να πω πως ολόκληρη η οικογένεια του Πανμοβριακου αγωνίζεται για να δίνει χαρά και δύναμη σε ένα μεγάλο κομμάτι της.  Τον αδερφό μας Σπύρο Αβράμη, που δίνει την μάχη του και όλοι τον περιμένουμε ξανά κοντά μας.

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που αγωνίζεστε για να προσφέρεται την ενημέρωση.»