Αθλητισμός

Πήρε και το σκαλπ της ΕΑΠ η Αχαγιά ’82

Νίκη της Αχαγιάς ΄82 , ΕΑΠ
 
 
 
 

Νέα νίκη για την Αχαγιά ΄82…

Η Αχαγιά ΄82 πέτυχε άλλη μία πολύτιμη νίκη κόντρα στην ΕΑΠ μέσα στο κλειστό του Αγίου Διονυσίου για την 7η στροφή της Γ΄Εθνικής (1ος Νότιος Όμιλος).

Οι ¨ερυθρόλευκοι” επιβλήθηκαν σε ένα μεγάλο ντέρμπι με σασπένς με 68-66 και σημείωσαν την 5η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Τα Δεκάλεπτα: 9-16, 26-33, 44-48, 66-68

Οι Συνθέσεις:

ΕΑ Πατρών (Δεράος): Σαρίκας 12, Δούρος 14, Κυριακίδης, Καλπακής 3,Φωτιάδης 18, Ζαβερδας,  Καραϊσκάκης 10, Παπαδόπουλος 2, Κουμάκης, Κάντας 3, Τσουλέας, Χουλιάρας 4

Αχαγιά ’82 (Λιόνας): Μοσχοβάκης 17,  Σταμόπουλος 5, Δουλγεράκης , Νικολάου 6, Γατσούλης 5, Χρυσανθόπουλος 9, Χαμηλός 8, Λαμπρόπουλος, Δαβάνης 12, Οικονομόπουλος 6

Θανάσης Λιόνας: «Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία»

« Σπουδαία νίκη, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ξέραμε ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα έπαιζε πολύ δυνατά γιατί οι νίκες της έχουν στενέψει. Όντως έπαιξαν πάρα πολύ δυνατά, πάνω από τα όρια του φάουλ για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά παρόλο αυτά, ανταποκριθήκαμε, μείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε σπουδαία νίκη. Η 5η συνεχόμενη νίκη μας, μας κάνει να ατενίζουθμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, το πρωτάθλημα έχει ακόμα πάρα πολύ δρόμο, το κεφάλι κάτω και προπόνηση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Αχαγιάς που ήρθε σήμερα στο γήπεδο να μας στηρίξει και ζητάμε από αυτόν την επόμενη εβδομάδα να γεμίσει το γήπεδο στην έδρα μας.