Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Απρόβλεπτο : Το νέο στέκι για ουζάκι, τσίπουρο και εκλεκτά μεζεδάκια !

Απρόβλεπτο
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Εκλεκτούς μεζέδες , σπιτικές απολαύσεις παρέα με ουζάκι και μπύρα…

Το Απρόβλεπτο είναι το νέο σνακ μπαρ στην Πατρών Πύργου  24, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Κατσαρού το οποίο άνοιξε τις πύλες του αναμένοντας να δώσει στίγμα στη διασκέδασή σας , καθώς τα event που διοργανώνει είναι άκρως παρεΐστικα και επιτυχημένα.

Το νέο αυτό στέκι Απρόβλεπτο “ήρθε”να δώσει αλλιώτικο χρώμα στην Κάτω Αχαΐα και να δημιουργήσει ένα χώρο συνάντησης για την παρέα. Σε χαλαρή διάθεση από νωρίς το πρωί για τον καφέ σας και με μια αρκετά μεγάλη ποικιλία μεζέδων, με αναφορές στις γεύσεις της ελληνικής κουζίνας κυρίως, θα σας περιμένει μέχρι το βράδυ συνοδευόμενα πάντα με το ποτό της αρεσκείας σας.

Είναι μια επιχείρηση που χαραχτηρίζεται απότη φιλική συμπεριφορά των ανθρώπων που θα σας εξυπηρετούν, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά ώστε να καλύψουν κάθε γευστική σας επιθυμία.

Δροσερή μπύρα, ελληνικό ούζο και τσίπουρο γεμίζουν τα ποτήρια και φτιάχνουν το κέφι. Ζωηρές, χαρούμενες κουβέντες ξετυλίγονται πάνω από πιάτα. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τις γευστικές και παράλληλα προσιτές σε τιμές συνταγές!