Τοπικά

Ο Σύλλογος Αλυκών για τα Αδέσποτα

Αλυκές Αχαΐας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ανακοίνωση του Συλλόγου Αλυκών για τα Αδέσποτα

Αναλυτικά :

Τελικά φιλόζωος δεν είναι αυτός που ξεφωνίζει με κραυγές τα κακώς κείμενα τα οποία όντως υπάρχουν, αλλά αυτός ο οποίος σιωπηλά και ακούραστα, χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες ενεργεί για το κοινό καλό!

Στα σοκάκια των Αλυκών της Κάτω Αχαΐας ζουν αρκετά αδέσποτα τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί στην παραλία, και οι κάτοικοι με στοργή και αγάπη τους παρέχουν νερό και τροφή, χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς! Το ατυχές γεγονός το οποίο αναδεικνύουν κάποιοι που αιωνίως αναζητούν ευκαιρίες να δημιουργήσουν θόρυβο, προσβάλλοντας μάλιστα τους κατοίκου ενός ολόκληρου χωριού, είναι θλιβερό, πλην όμως ο καθένας πριν μιλήσει και δικάσει και καταδικάσει τον άλλο, θα πρέπει να γνωρίζει και την αλήθεια.

Το εν λόγω σκυλί ζούσε στις Αλυκές με την φροντίδα των κατοίκων ως αδέσποτο, διότι κάποιος το εγκατέλειψε και κάποιος δεν ασχολήθηκε να το περιμαζέψει, χτυπήθηκε δε από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε. Στο σημείο μεταφέρθηκε από αφέλεια και όχι από αδιαφορία ή ασυνειδησία !!!

Οι κάτοικοι των Αλυκών, ψαράδες επί τω πλείστω, τα μόνα ζώα που ενοχλούν είναι τα ψάρια; τα υπόλοιπα ζώα αγαπητοί επικριτές ενός ολόκληρου χωριού, τετράποδα ή δίποδα, είτε γαυγίζουν είτε νιαουρίζουν, τα φροντίζουμε και τα αγαπάμε!!!!!! Ο Σύλλογος Αλυκών