Αθλητισμός

Χρήστος Στεφανόπουλος : «Δύσκολη πρεμιέρα με ΑΓΕΖ»

Χρήστος Στεφανόπουλος , 4η νίκη
 
 
 
 

Ο Χρήστος Στεφανόπουλος μίλησε στο westcity.gr

Ο Χρήστος Στεφανόπουλος θεωρείται ένα από τα πολλά παιδιά του Α.Ο. Δύμης ΄07, που βρίσκεται στο σωματείο από τα «σπλάχνα» του. Από τα πρώτα βήματα των «κυανόλευκων» ο Στεφανόπουλος βοήθησε στην θέση του πόιντ γκαρντ και χάρηκε με την ψυχή του το γεγονός ότι η Δύμη κατάφερε να ανέβει στην Α1 ΕΣΚΑ-Η κατηγορία, μετά από κόπους χρόνων και χαμένους τελικούς στην Α2.

Μιλώντας στον Γιάννη Γεωργακόπουλο εξέφρασε την γνώμη του για το επίπεδο της κατηγορίας, για τα πλάνα της Δύμης, αλλά ασφαλώς και για την πρεμιέρα της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο την ΑΓΕΖ.

«Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, αφού υπάρχουν 4-5 ποιοτικές ομάδες, όπως η Παναχαϊκή, ο ΝΕΟΛ, ο Αίολος Αγυιάς και η Κεφαλλονιά. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ομάδες με δυνατή έδρα και μπορούν να κάνουν ζημιά στους θεωρητικά μεγάλους της κατηγορίας.

Η δική μας πρεμιέρα με την Ζάκυνθο είναι αρκετά δύσκολη, αφού μιλάμε για μία ομάδα με 4-5 έμπειρους παίκτες, που έχουν παίξει σε Εθνικές κατηγορίες, αλλά και διαθέτοντας πολύ καλούς μικρούς. Εμείς θα στηριχθούμε στην δυνατή μας άμυνα και στον γρήγορο ρυθμό που θέλουμε να επιβάλλουμε στο παιχνίδι, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και το πόσο θα βοηθήσουμε οι ρολίστες στο σκοράρισμα, πέρα από τους σταθερούς σκόρερ της ομάδας.

Γενικότερα, είμαστε νεοφώτιστη ομάδα και στοχεύουμε στο να αποκτήσουμε διάρκεια και σταθερότητα στο παιχνίδι μας, μέσω της καλής προπόνησης. Έτσι θα παλέψουμε σε κάθε αγωνιστική και θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας στην Κάτω Αχαΐα.»

Ο ΑΟ Δύμης 07 θα υποδεχθεί την ΑΓΕΖ την Κυριακή στις 5 το μεσημέρι στο Κλειστό της Κάτω Αχαΐας