Τοπικά

Δυναμική παρουσία του Επιμελητηρίου στην έκθεση τροφίμων και ποτών της Κολωνίας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Επιμελητήριο Αχαΐας

Δυναμική είναι η παρουσία των επιχειρηματιών της περιοχής μας στην παγκοσμίως μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών Anuga, στην Κολωνία της Γερμανίας.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας συμμετέχει με τέσσερις εταιρείες στην έκθεση που άνοιξε τις πύλες της το περασμένο Σάββατο και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση είναι η AΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΑ, CAVINO Α.Ε.,ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ ΚΑΙ ELEOFILLO- ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ενώ προβάλλεται και το έργο της Αναπτυξιακής Εταιρείας ACHAIA VALUE και όλες οι ενέργειες για την εξωστρέφεια και την προώθηση 18 επιχειρήσεων.

Στην έκθεση προβάλλονται οι παρακάτω επιχειρήσεις: τα οινοποιεία GIANNOPOULOI, KANAKARIS, KOLYPERAS, LARISSOS, KOTROTSOS, τις ποτοποιίες PILAVAS, VANTANA, CASTRO-XAXALIS, τις εταιρείες τυποποίησης ελαιολάδου: GALATIANO, ELIS, εμπορίας αγροτικών προϊόντων (μέλι, σταφίδα) DIOTERRA, FUNDELINA (παραγωγή προϊόντων σοκολατοποιϊας), IAMVI (παραγωγή μαρμελάδας,κομπόστας, γλυκών κουταλιού), KRINOS (ποτοποϊια, αναψυκτικά, φυσικό μεταλλικό νερό), KAGIAS (επεξεργασία και εμπορία μπαχαρικών – τροφίμων), LOUKATOS (ποτοποιϊα), LITTLE GARDEN (παραγωγή μαρμελάδων), ELEAMED (παραγωγή σαπουνιών από E.V.O.O.).

Επικεφαλής της αποστολής είναι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας, ενώ συμμετέχουν η Νόρα Νικολοπούλου, προϊσταμένη του Τμήματος Τεκμηρίωσης – Ενημέρωσης & Δημοσίων Σχέσεων και υπεύθυνη εξαγωγών του Επιμελητηρίου, καθώς επίσης ο δ/ντής της ACHAIA VALUE Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι στην έκθεση του 2015 η Ελλάδα ήταν η τιμώμενη χώρα με 270 εκθέτες και συμμετείχαν συνολικά 7.000 εκθέτες από 108 χώρες ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τους 160.000, ενώ φέτος η Ελληνική παρουσία στην έκθεση είναι αυξημένη κατά 30%.