Τοπικά

Επιμελητηριακές εκλογές : Μεντζελόπουλος – Κάτσενος με τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα

Νίκη Μαρλαφέκα
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μεντζελόπουλος – Κάτσενος με τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα . Την συνεργασία τους με την Ανανεωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία του Πλάτωνα Μαρλαφέκα, ανακοίνωσαν οι επιμελητηριακοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι της παράταξης Νέα Επιμελητηριακή Δύναμη, Αμβρόσιος Μεντζελόπουλος και Σταύρος Κάτσενος.

Μεντζελόπουλος – Κάτσενος στην ανακοίνωση τους αναφέρουν τα εξής:

“Οι Επιμελητηριακές εκλογές του Δεκεμβρίου 2018, εμφανίζουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και σαφή κρισιμότητα σε μια περίοδο που οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες βάλλονται καθημερινά και βρίσκονται για μεγάλο χρονικό διάστημα στα όρια της βιωσιμότητας.

Το Επιμελητήριο έχει ήδη αναπτύξει ένα σημαντικό ρόλο στην στήριξη, την ενίσχυση και την ανάληψη πρωτοβουλιών με σαφή προσανατολισμό και στοχευμένες πολιτικές. Κυρίως στην δημιουργία των συνθηκών για διαμόρφωση της περιοχής μας σε ελκυστικό περιβάλλον προσέλκυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων.

Η παράταξή μας, με την συμμετοχή της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου, την περίοδο 2012-2016 και από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, προσπάθησε εποικοδομητικά να συνεισφέρει στις αποφάσεις της Διοίκησης.
Στα πλαίσια αυτά, εμείς προτείναμε την διαμόρφωση ενός ενιαίου ψηφοδελτίου για τις επικείμενες εκλογές με την συμμετοχή όλων των παρατάξεων, καθώς θεωρούμε πως οι ανάγκες της επιχειρηματικής κοινωνίας δεν έχουν διαφορές, χρώματα και αποκλεισμούς.
Στα πλαίσια αυτά, χαιρετίζουμε την απόφαση του συνόλου των συμβούλων της παράταξης ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΧΑΪΑΣ, με επικεφαλή τον Γιάννη Πετράτο για την συμμετοχή στον συνδυασμό του Πλάτωνα Μαρλαφέκα.

Κατόπιν αυτών, πιστεύουμε πως το σύνολο των καλών προσπαθειών και πρωτοβουλιών πρέπει να έχει συνέχεια και με αφορμή το ανοικτό κάλεσμα που έκανε η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, η παράταξη μας αποφάσισε, χωρίς προαπαιτούμενα, να συνεισφέρει στην κοινή προσπάθεια και θέτουμε τις δυνάμεις μας σε αυτή, με την συμμετοχή μας, μέσα από το ψηφοδέλτιο του Πλάτωνα Μαρλαφέκα”.