Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

MEDFRIGO: Στις πρώτες θέσεις του κλάδου των Logistics στην Ελλάδα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Med Frigo αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες logistics στον κλάδο…

…με εξειδίκευση στη διαχείριση και στη διανομή προϊόντων θάλασσας. Αναγνωρίζεται ανάμεσα στις έξι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες του κλάδου και είναι μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου SEAFOOD WAYS.

Επίσης δραστηριοποιείται στον κλάδο της εισαγωγής και διανομής προϊόντων ελεγχόμενης θερμοκρασίας από την Ευρώπη, με έμφαση στην Ιβηρική και Ιταλία. Αξιοποιήστε το καινοτόμο δίκτυο της Med Frigo για να συνδεθείτε με τους πελάτες σας η με νέες αγορές σε όλη την Ευρώπη.

Η Med Frigo έχει την εμπειρία και τη γνώση για να προσαρμόσει λύσεις πάνω στις μοναδικές ανάγκες των πελατών της, επιτρέποντας τους να εστιάσουν στην κύρια δραστηριότητα τους.

Η εταιρεία βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις του κλάδου των Logistics στην Ελλάδα. Και ταυτόχρονα να αξιοποιήσετε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του «ΧΡΟΝΟΥ – ALWAYS ON TIME».

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρεία Med Frigo (www.medfrigo.gr) για να μάθετε περισσότερα για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της μεταφορών & Logistics προϊόντων ελεγχόμενης θερμοκρασίας.