Τοπικά

Γενική Συνέλευση για τον Σύλλογο Γονέων του Ειδικού σχολείου

Ειδικό σχολείο Κάτω Αχαΐας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σύλλογος γονέων Ειδικού σχολείου

Η φετινή σχολική χρονιά ξεκίνησε και καλούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας, στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που θα γίνει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 6.30μμ στο VIN café & restaurant Πλατεία Δημοκρατίας 17, στην Κάτω Αχαΐα.

Στην Συνέλευση θα συζητήσουμε τα ζητήματα του Σχολείου, θα σας ενημερώσουμε για τα πεπραγμένα του Συλλόγου σχετικά με τα προβλήματα του σχολείου, τις δράσεις μας και τους στόχους μας. Θα χαρούμε να ακούσουμε τις δικές σας ιδέες για να συσταθεί το συνολικό φετινό Πρόγραμμα Δράσεων του Συλλόγου και να αποφασιστεί η σχετική οργάνωσή του. Θα χαρούμε να καλωσορίσουμε νέους (και παλιούς φυσικά) φίλους πιστεύοντας ότι η μεταξύ μας ανοικτή επικοινωνία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επίλυση των τυχόν θεμάτων και για την υλοποίηση ποιοτικών και στοχευμένων ενεργειών.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη καθώς ήδη τρέχουν αρκετά ζητήματα για τα οποία πρέπει όλοι οι γονείς να ενημερωθούν και να συντονίσουμε περαιτέρω ενέργειες.

Θα παρακαλούσαμε να τηρηθεί αυστηρά η ώρα άφιξης στη συνέλευση, για ευνόητους λόγους.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας και τις ιδέες σας!