Τοπικά

Επίσκεψη της ευρωβουλευτή Εύας Καϊλή στο Οικονομικό Επιμελητήριο

Εύας Καϊλή
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Εθιμοτυπική επίσκεψη της ευρωβουλευτή

Την τραγική κατάσταση που βιώνουν σήμερα οι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την υψηλή φορολογία, από τις δυσβάστακτες ασφαλιστικές εισφορές, καθώς και από την έλλειψη χρηματοδότησης του τραπεζικού συστήματος, ανέλυσε ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου ΒΔ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος κ. Γιώργος Κουτρουμάνης στην ευρωβουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Εύας Καϊλή.

Στη διάρκεια εθιμοτυπικής επίσκεψης της κυρίας Καϊλή στην έδρα του Οικονομικού Επιμελητηρίου, στην Πάτρα, ο κ. Κουτρουμάνης είχε επίσης την ευκαιρία να εκθέσει στην κυρία Καϊλή και το πρόβλημα της μεγάλης ανεργίας που αντιμετωπίζει ο κλάδος των οικονομολόγων, ιδίως στους νέους επιστήμονες.

Από την πλευρά της, η κυρία Καϊλή  επεσήμανε ότι μέσα σε αυτό το πράγματι εξαιρετικά δυσμενές περιβάλλον που βιώνουν σήμερα οι επαγγελματίες και οι ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες στην πλειονότητα τους έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο, μπορούν να βοηθηθούν από τις δυνατότητες χρηματοδότησης που προσφέρονται από τα αναπτυξιακά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δήλωσε δε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις για την υλοποίηση των εν λόγω αναπτυξιακών προγραμμάτων στην χώρα μας.