Τοπικά

Εκλογική διαδικασία Επιμελητηρίου Αχαΐας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η εκλογική Διαδικασία στο Επιμελητήριο Αχαΐας προχωρά όπως προβλέπεται.

Δημοσιεύθηκε η ανακοίνωση προκήρυξης των Επιμελητηριακών Εκλογών του 2017 και περιλαμβάνει τις ημερομηνίες – προθεσμίες (λήξη ταμειακής ενημερότητας, αναρτήσεις εκλογικών καταλόγων, κατάθεση υποψηφιοτήτων, ενστάσεις) καθώς και περιληπτικές οδηγίες για τις διάφορες εκλογικές φάσεις και την ψηφοφορία.
Στο site του Επιμελητηρίουwww.e-a.gr βρίσκονται μαζί με την προκήρυξη αναρτημένα, τα έντυπα που θα χρειαστούν οι υποψήφιοι (αίτηση υποψηφιότητας και υπεύθυνη δήλωση ) και τα έντυπα με τα οποία θα δηλωθούν οι εκπρόσωποι-εκλογείς από τα Νομικά πρόσωπα (εταιρείες) για τα οποία προβλέπεται..

Επίσης είναι αναρτημένη και η κωδικοποιημένη νομοθεσία ( Νόμος 2081/99 και Προεδρικό Διάταγμα 372/92) όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν με τον πρόσφατο Νόμο 4484/2017 που αφορά την διεξαγωγή αυτών των εκλογών.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Να υπενθυμίσουμε στα μέλη του Επιμελητηρίου ότι η κρίσιμη ημερομηνία για να καταστεί ταμειακά ενήμερη κάποια επιχείρηση είναι η Παρασκευή 27η Οκτωβρίου 2017. Η πληρωμή οφειλομένων υποχρεώσεων μετά από αυτή την ημερομηνία δεν θα παρέχει το δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές.

Η Εκλογική Επιτροπή θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τη διευκόλυνση των εκλογέων και των υποψηφίων και θα δέχεται οποιαδήποτε απορία παρατήρηση και πρόταση μέσω της υπηρεσίας του Επιμελητηρίου.
Για την επικοινωνία σας : τηλ 2610277779, φαξ 2610276519, email ea@e-a.gr