Τοπικά

Δήλωση Ν. Οικονομόπουλου για Παράκτιους

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με αφορμή την θετική κατάληξη της διεκδίκησης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019…

…ο Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΠΑΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗ κ. Νίκος Οικονομόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Χαιρετίζω και καλοδέχομαι την επιτυχία της Πάτρας μετά την απόφαση να φιλοξενήσει τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες του 2019 και συγχαίρω όλους όσοι συνετέλεσαν στην διεκδίκηση.

Ως Πατρινός, αισθάνομαι ευτυχής και υπερήφανος για την έκβαση αυτής της διεκδίκησης και όπως από την πρώτη στιγμή δήλωσα δημοσίως, ως Δημότης αλλά και ως Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΠΑΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗ» θα είμαι αρωγός και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις σε κάθε βήμα που θα χρειαστεί να γίνει μέχρι την επιτυχή διοργάνωση των αγώνων.

Επιτρέψτε μου όμως να προσθέσω ότι παράλληλα αγωνιώ ελπίζοντας αυτή η ευκαιρία να μην… πάει χαμένη για την πόλη!

Διότι, όπως είχα επισημάνει και στην αρχική μου τοποθέτηση, στις 28 Αυγούστου, η Πάτρα έχει …βγει «τραυματισμένη» και από άλλες λαμπρές ευκαιρίες που είχε στο παρελθόν και οι οποίες δυστυχώς δεν αξιοποιήθηκαν όπως έπρεπε…

Εύχομαι λοιπόν, αυτή τη φορά να μην πάνε χαμένοι οι κόποι όσων συνέδραμαν στην διεκδίκηση και στο εξής όλοι μαζί να συνεργαστούμε στοχεύοντας στο μέγιστο δυνατό όφελος για την πόλη.

Έτσι ώστε η Πάτρα να μην αρκεστεί σε άλλη μία ευκαιρία αλλά να την αξιοποιήσει στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, αποκτώντας επιτέλους τη δυναμική που θα είναι αντάξια, και της ιστορίας της, αλλά και των ανθρώπων της».