Αθλητισμός

Αχαγιά ’82: Ήττα και μέτρια εμφάνιση με τα Μελίσσια

ήττα και μέτρια εμφάνιση
 
 
 
 

Με το “αριστερό” στο πρωτάθλημα η Αχαγιά ΄82…

Η Αχαγιά ΄82 ξεκίνησε τις φετινές της επίσημες υποχρεώσεις στην Γ΄Εθνική κατηγορία εντός έδρας με ήττα και μέτρια εμφάνιση, αφού τα Μελίσσια επιβλήθηκαν με 68-64.

Σε ένα κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι, που έπαιξε ρόλο και το άγχος των δύο ομάδων, ως είθισται σε κάθε πρεμιέρα, η ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων ήταν πιο αποφασιστική και ένα κλικ πιο μαχητική σε κάθε φάση και διεκδίκηση και “απέδρασε” με τους 2 πόντους μέσα σε μία δύσκολη έδρα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 57-50, ωστόσο έχασαν τον έλεγχο του ρυθμού και την ψυχραιμία τους και οι φιλοξενούμενοι “χτύπησαν” στις αδυναμίες της ομάδας του Θανάση Λιόνα, παίρνοντας δίκαια το παιχνίδι.

Το westcity ήταν στο γήπεδο (video από το 4ο Δεκάλεπτο)Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ

Δήλωση Λίονα : «Δυστυχώς πέσαμε στην παγίδα της πρεμιέρας. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, και κυρίως στα τελευταία δυόμιση λεπτά που παρόλο που είχαμε το προβάδισμα κάποιες κακές άμυνες και αστοχία σε καθαρές επιθέσεις, έδωσε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να μας κλέψει το ματς. Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι, πρέπει όμως να καταλάβουμε καλά όλοι, ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν είναι συνέχεια του περσινού, η δυναμικότητα των ομάδων του πρωταθλήματος είναι 30% ανώτερη από πέρσι. Και όπως επίσης, πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι για να κάνουμε νίκες, πρέπει να ματώσουμε. Αν είναι να βρούμε κάτι θετικό από το παιχνίδι αυτό, είναι ότι μας στάλθηκε ένα μήνυμα από το ξεκίνημα ότι τα πράγματα φέτος θα είναι αρκετά δύσκολα. Προχωράμε για το επόμενο.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-14, 28-30 (ημ.), 43-45, 64-68.

ΑΧΑΓΙΑ ΄82 (Λιονας): Μοσχοβάκης 15 (1), Βανδώρος, Σταμόπουλος 7, Τσομάνι, Νικολάου, Γατσούλης 9 (3), Χρυσανθόπουλος 2, Χαμηλός 5 (1), Λαμπρόπουλος, Δαβάνης 15, Οικονομόπουλος 11
Καο Μελισσίων (Σταικοπουλος) : Κυριος 2, Τζωρτζόπουλος 9, Πανταζής , Βαρθακοκοίλης 1, Βούλγαρης 8, Σταμέλος , Κυπαρίσης 6, Ζήρος 7 (2), Καλογερόπουλος 14 (3), Παλλάντζας 3 (1), Τζέμης 8, Καραχάλιος 10