Αθλητισμός

“Επεισοδιακή” νίκη για τους έφηβους των Αστεριών – Η ανακοίνωση της ομάδας

έφηβους των Αστεριών Αχαΐας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Έφυγαν με το ροζ από το Αίγιο !

Νίκη για τους έφηβους των Αστεριών Αχαΐας με σκορ 57-61 επί της αντίστοιχής ομάδας του Κεραυνού Αιγίου. Οι έφηβοι έδειξαν χαρακτήρα και υπό τις οδηγίες του Αλέξανδρου Λυκούδη κατάφεραν να ανατρέψουν το -20 που ξεκίνησαν στο πρώτο δεκάλεπτο και να φτάσουν στην νίκη.

Το παιχνίδι πέραν του αγωνιστικού μέρους , σημαδεύτηκε από την διακοπή λόγω εισβολής παράγοντα του Κεραυνού στον αγωνιστικό χώρο κατευθυνόμενος προς τους διαιτητές. Το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά την παρουσία αστυνομίας στο γήπεδο.

Το westcity επικοινώνησε με την αποστολή των Αστεριών ,όπου μας ενημέρωσαν ότι ΔΕΝ έγιναν επεισόδια και κανείς εκ της αποστολής δεν κινδύνευσε. Υπήρξαν ελάχιστα φραστικές απειλές από την κερκίδα με την πλειονότητα αυτών προς το διαιτητικό δίδυμο.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Αστέρια Αχαΐας

Μεγάλη νίκη για τους Έφηβους μας επί του Κεραυνού Αιγίου με σκορ 57-61 το απόγευμα του Σαββάτου. Το παιχνίδι ξεκίνησε με καταιγιστικό ρυθμό από τους γηπεδούχους με το πρώτο 10′ να να κλείνει στο 25-5!!!. Στην επανάληψη η ομάδα κατάφερε να ανακάμψει και να πάει στα αποδυτήρια με διάφορα ενός πόντου 33-32.

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ντέρμπι με σκληρές μάχες όπου στο 55-55 2:30 πριν το τέλος της αναμέτρησης παράγοντας της άλλης ομάδας εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κατά των διαιτητών. Υπήρξε ένταση στον αγωνιστικό χώρο και στην κερκίδα ενώ να τονίσουμε ότι κανένας αθλητής μας και κανένα μέλος της αποστολής μας δεν κινδύνεψε από την ένταση του περιστατικού.

Οι διαιτητές διέκοψαν την αναμέτρηση και ζήτησαν την παρουσία της Αστυνομίας φοβούμενοι τα χειρότερα για να συνεχιστεί ομαλά η έκβαση της αναμέτρησης τα τελευταία 2:30′. Μετά την 20′ λεπτή διακοπή και την παρουσία της Αστυνομίας συνεχίστηκε ο αγώνας όπου οι Έφηβοι μας έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν και έφυγαν με το ροζ φύλο αγώνα.

Συγχαρητήρια στους εφήβους μας όπου αγωνίστηκαν κάτω από τις οδηγίες του βοηθού Αλέξανδρος Λυκούδης λόγο απουσίας του Christos Sarantis για οικογενειακούς λόγους, συγχαρητήρια στους αθλητές του Κεραυνού και το προπονητικό team για τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα του αγώνα και ευχόμαστε καλή συνέχεια.