Τοπικά

Απόψε η βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής , υποψηφιότητα για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας , site του Δήμου , βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών , Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , Τα πανηγύρια , παρουσίαση Λευκώματος , αγροτικός κόσμος , οφειλές της ΔΕΥΑΔ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στις 8 το βράδυ

Απόψε η βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας :

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και ο Βοηθός Δημάρχου για θέματα Παιδείας, εκφράζοντας τα ειλικρινή αισθήματα εκτίμησης και χαράς, για την επιτυχή είσοδο στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ των μαθητών των Λυκείων και του ΕΠΑΛ του Δήμου μας τη σχολική χρονιά 2016-2017, συγχαίρει τα παιδιά που κατάφεραν να δουν το όνομά τους στον κατάλογο επιτυχόντωντων Ανώτατων Ιδρυμάτων της χώρας μας.

Η επιτυχία τους αυτή, είναι το αποτέλεσμα μιας κοπιαστικής και ουσιαστικής προσπάθειας πολλών χρόνων σε συνεργασία με τους γονείς τους, και τους εκπαιδευτικούς τους, και τους φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων τους.
Παράλληλα, αποτελεί το εφαλτήριο για μια μαγευτική πορεία στον κόσμο της γνώσης με ιδανικά και αξίες που δεν πρέπει να ξεχάσουν ότι τα απέκτησαν στον στίβο της προσπάθειας που κατέβαλλαν. Αυτά τα ιδανικά και οι αξίες, ευχόμαστε να αποτελέσουν τα πνευματικά τους εφόδια για την προσωπική τους και την επαγγελματική εξέλιξη.

Θα πρέπει να θυμούνται ότι όσο δύσκολες και απαιτητικές είναι οι σημερινές συνθήκες, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον, τα εφόδια που απέκτησαν στην πολύχρονη πορεία τους προς την επιτυχή έκβαση της προσπάθειάς τους, θα αποτελούν την σταθερά από την οποία θα αντλούν τις δυνάμεις που θα χρειαστούν.
Άξιοι επαίνου όμως είναι και οι μαθητές, που παρά την προσπάθειά τους δεν κατάφεραν να έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν. Σε αυτούς λέμε ότι οι ευκαιρίες είναι πάντα μπροστά. Να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να πραγματοποιήσουν κάθε επιθυμία τους.

Τέλος, σε όλους τους μαθητές που απέκτησαν την σπουδαστική και φοιτητική ιδιότητα, ή σε αυτούς που θα προσπαθήσουν εκ νέου, να θυμούνται ότι ο τόπος που ξεκίνησαν και έλαβαν τα πρώτα εφόδια για την ζωή τους, είναι περήφανος για αυτούς και περιμένει να συμβάλουν στην διαμόρφωση μιας κοινωνίας που θα βασίζεται σε ήθος, αρχές, γνώσεις και σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Η βραδιά βράβευσης

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, για άλλη μια χρονιά διοργανώνει και σας προσκαλεί στην Βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ
την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:00 στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου στην Κάτω Αχαΐα.

Η παρουσία όλων μας σε μια σημαντική στιγμή για όσους μαθητές εισέρχονται φέτος στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας είναι απαραίτητη. Γιατί δεν θα επιβραβεύσουμε απλά μια επιτυχή εξέλιξη των προσπαθειών τους αλλά στο πρόσωπο των νέων σπουδαστών θα επιβραβεύσουμε όλα τα νέα παιδιά, την μόνη σίγουρη επένδυση της κοινωνίας και της χώρας μας.