Lifestyle Photos

Παραμυθένιος γάμος με άρωμα Ρουμανίας !!!

Παραμυθένιος γάμος
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Παντρεύτηκε την αγαπημένη του ο Θάνος Τσάμης!

Παραμυθένιος γάμος με άρωμα Ρουμανίας αφού ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας  ο Θάνος Τσάμης με την εκλεκτή της καρδιάς του Αλίνα Μιχαλάκε.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δέκα χρόνια όταν το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά, ένα βλέμμα ήταν αρκετό, ο ερωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Ο γάμος τελέσθηκε στο γραφικό εκκλησάκι της Παναϊτσας στο Θεριανό Αχαΐας με το ειδυλλιακό τοπίο να κλέβει τα βλέμματα των καλεσμένων. Κουμπάροι του ζευγαριού ο επιστήθιος φίλος του γαμπρού Βασίλης Γκοτσούλιας και η Μαρία Ζαφειράκη.

Η νύφη έφθασε στην εκκλησία μαζί με την οικογένειά της και έλαμπε μέσα στο κομψό και ολόλευκο νυφικό της, όσο για το Θάνο δεχόταν τα πειράγματα των φίλων λίγο πριν την άφιξη της Αλίνας. Το νεόνυμφο ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας καθώς επισφράγισαν το μακροχρόνιο δεσμό τους, δεσμός αγάπης και εμπιστοσύνης. Στο γάμο παρευρέθηκαν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού καθώς επίσης ο πρώην Δήμαρχος Δύμης Σάκης Γκοτσούλιας, ο πρόεδρος ΟΤΑΔ Άκης Μπαχράς, εκπρόσωποι της Διοίκησης του Αχαγιά ’82 Χρήστος Γεωργιόπουλος και Τάσος Αναγνωστόπουλος, η Τοπική Σύμβουλος Κ. Αχαΐας Μαρία Δριμάλα και φυσικά όλη η οικογένεια των Αστεριών Αχαΐας.

Στη δεξίωση που ακολούθησε στα ΠΕΥΚΑ , το ζευγάρι χόρεψε το καθιερωμένο μπλουζ υπό τη συνοδεία της ερωτικής φωνής του Άκη Δείξιμου.

Το κέφι κράτησε αμείωτο έως το πρωί με τους συγγενείς της νύφης να κλέβουν την παράσταση , αφού χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς της Ρουμανίας. Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε

Βίον Ανθόσπαρτον!