Τοπικά

Το Άλμα Ζωής ζητάει εθελοντές για το φετινό Pink the City

Άλμα Ζωής
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στις 22 Οκτωβρίου το κέντρο της Πάτρας θα γίνει και φέτος ΡΟΖ!

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά τη μεγαλύτερη δράση ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Θα πραγματοποιήσουμε τον συμβολικό περίπατο 1,5 χλμ ξεκινώντας από την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων έως το Μώλο της Αγίου Νικολάου με το σύνθημα “Pink the City”.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Σας καλούμε όλους, άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας με διάθεση για προσφορά, να βρεθείτε μαζί μας και να γίνετε εθελοντές στη μεγάλη μας δράση !! Μπορείς να βοηθήσεις σε διάφορα πόστα είτε πριν τη διοργάνωση είτε την ίδια μέρα του Pink the City. Θα προηγηθεί μια συνάντηση όλων των εθελοντών για εκπαίδευση και καταμερισμό εργασιών.

Είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά η φόρμα υποβολής αιτήσεων των εθελοντών στην σελίδα http://pinkthecity.gr. Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή και τηλεφωνικά στο 2610 22 22 74 από τις 11.00 έως τις 15.00 καθημερινά μέχρι 6 Οκτωβρίου.

Υπεύθυνη επικοινωνίας για τους εθελοντές κα Γεωργία Πανίτσα, Ψυχολόγος και Υπεύθυνη Ψυχοκοινωνικού Έργου του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ.