Τοπικά

Παράσταση από τη “θεατρική Διαδρομή” της Ι.Δ.Ε.Α.

Ι.Δ.Ε.Α.
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Παράσταση από τη “θεατρική Διαδρομή” της Ι.Δ.Ε.Α.

Στις 27 Σεπτεμβρίου στο ΕΠΑΛ κάτω Αχαΐας στις 8 το βράδυ , θα παρουσιαστεί η νέα παράσταση από την Θεατρική Διαδρομή. Η θεατρική ομάδα της Ι.Δ.Ε.Α. που πέρυσι εντυπωσίασε στο ντεμπούτο της , θα παρουσιάσει το έργο του συγγραφέα Άρθουρ Μίλερ «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» , σε σκηνοθεσία και απόδοση της Αγγελικής Χριστοπούλου. Η Είσοδος είναι ελεύθερη και προαιρετικά όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τρόφιμα.

Παίζουν αλφαβητικά : Γιώργος Γκρέκας , Σωτήρης Δριμάλας , Γιάννης Κουτρουμάνης , Γιάννης Παναγόπουλος , Κώστας Τακόπουλος , Αθανασία Τακοπούλου , Έφη Τρουπή , Ασημίνα Σοφία Χριστοπούλου.

Λίγα λόγια για το έργο

Στην μεταπολεμική Αμερική του 1947,η ευυπόληπτη οικογένεια Κέλλερ παρασύρεται σε μια σειρά ανατροπών, αποκαλύψεων και ανακατατάξεων της ζωής τους. Το παρελθόν επιστρέφει αναζητώντας δικαίωση ή εκδίκηση. Μπορεί άραγε να επέλθει η κάθαρση μέσα σε μια ημερολογιακή ημέρα; Ένα έργο ορόσημο της μεταπολεμικής δραματουργίας που θίγει έξυπνα τις σχέσεις εξάρτησης της οικογένειας, την φρικαλεότητα του πολέμου, τους αναγκαστικούς συμβιβασμούς της ζωής, την έννοια της ατομικής ευθύνης και την διατήρηση των αξιών σε μια κοινωνία καταναλωτισμού, διαφθοράς και καιροσκοπίας.