Τοπικά

Καθαρισμός σκουπιδιών και εργασίες αποψίλωσης στον Αλισσό

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μαζεύτηκαν σκουπίδια και έγιναν εργασίες αποψίλωσης.

Καθαρισμός σκουπιδιών και εργασίες αποψίλωσης πραγματοποιήθηκαν στον Αλισσό. Μετά από καιρό αναμονής  έγιναν όλες οι διαδικασίες και σίγουρα η εικόνα δε θυμίζει σε τίποτα την εγκατάλειψης που υπήρχε. Ικανοποιημένη δηλώνει η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας η οποία με ανάρτησή της αναφέρει :

Σήμερα το πρωί μετά από συνεργασία της κοινότητας και του αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Οικονομόπουλου καθαρίστηκαν οι είσοδοι του χωριού από τα πολλά σκουπίδια που υπήρχαν . Θα παρακαλέσω πολύ να προσέχουμε όλοι να πετάμε τα σκουπίδια σε σακούλες καλά δεμένες και μέσα τους κάδους υπήρχαν και πολλά μπουκάλια από νερό, μπύρες, αναψυκτικά που μαζεύτηκαν και αυτά .

Θα μπορούσαμε να μην τα πετούσαμε κάτω αλλά μέσα στους κάδους. Μακάρι από εδώ και πέρα να γίνει αυτό και να μην αντικρίσουμε πάλι τόσα σκουπίδια στις εισόδους του χωριού. Την προηγούμενη εβδομάδα πάλι με συνεργασία της κοινότητας με το πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ κ.Τραχάνη κόπηκαν σκίντα, καλάμια , δέντρα από διάφορους δρόμους και από από τον επαρχιακό δρόμο που πηγαίνει Λουσικά. Ο κ. Τραχάνης μας έφερε το καταστροφέα και η κοινότητα πλήρωσε τον χειριστή του μηχανήματος.

Μπορούμε να κάνουμε πολλά όταν υπάρχουν συνεργασίες για το καλό του τόπου μας. Αλλά και εμείς σαν πολίτες πρέπει να προσέχουμε να διατηρούμε το χωριό μας καθαρό με το να πετάμε τα σκουπίδια μας σε σακούλες καλά κλεισμένες, να μη πετάμε μπουκάλια στους δρόμους και να διατηρούμε καθαρό το κομμάτι του δρόμου που είναι μπροστά στο σπίτι μας.