Τοπικά

Ενωτική πρωτοβουλία : Επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές

σεισμό του 2008 , σωφρονιστικό κατάστημα Αγίου Στεφάνου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αχαΐας πραγματοποίησε η Ενωτική Πρωτοβουλία.

Δείτε την ανακοίνωση:

Σε περιοδεία που κάναμε σήμερα επί πέντε περίπου ώρες πολλά μέλη του συνδυασμού μας συνοδεύοντας τον επικεφαλής της παράταξης μας Διονύσιο Γκοτσούλια, επισκεφθήκαμε τις πληγείσες περιοχές από την πύρινη λαίλαπα που ξέσπασε χθες και συνεχίζεται και σήμερα, που σάρωσε στο διάβα της τα πάντα,στους οικισμούς, Άρλα, ,Ελαιοχώρι, Πετροχώρι.

Κινηθήκαμε όπως άπαντα αθόρυβα μακριά από κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας, διαπιστώσαμε το μέγεθος της καταστροφής τόσο στο μοναδικής ομορφιάς πευκοδάσος που είχε μείνει ανέγγιχτο δεκάδες χρόνια, αλλά και τις τεράστιες καταστροφές που έχει υποστεί το φυτικό κυρίως κεφάλαιο, αλλά και δευτερεύοντως το ζωικό.

Μιλήσαμε με την δημοτική αρχή και δηλώσαμε θα είμαστε δίπλα της, σε όποιες ενέργειες θα κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση,στην συνέχεια συναντηθήκαμε με πολίτες όλων των χωριών και τους ακούσαμε που εντοπίζονται τα προβλήματα κατά την άποψη τους, ώστε στο έκτακτο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο να τεθούν στο σώμα, ώστε να αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες του έχοντας μια πιο σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ, ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΝΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ………ΚΑΗΚΑΜΕ!!!!!!