Αθλητισμός

Έντονος προβληματισμός για την Αχαϊκή Συνδιαδρομή

για την Αχαϊκή , Αχαϊκή Συνδιαδρομή
 
 
 
 

Δυσαρέσκεια για την Αχαϊκή Συνδιαδρομή

Η Αχαϊκή Συνδιαδρομή αποτέλεσε εγχείρημα της διοίκησης της Αχαϊκής, προκειμένου να συνδράμουν από κοινού όλοι όσοι ασχολούνται πρακτικά και αγαπούν την ομάδα.

Τα μέλη της Αχαϊκής Συνδιαδρομής προβληματίζονται από την μέχρι τώρα κατάσταση, αφού τα έσοδα δεν πάνε όπως τα περίμεναν, με αποκορύφωμα να συγκροτείται έκτακτη Γ.Σ. (Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη, 19/9, 21.00) προκειμένου να βρεθεί λύση.

Αν δεν βρεθεί άμεσα οικονομική βοήθεια, που θα είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες του συλλόγου στη νέα χρονιά της Γ΄Εθνικής, τότε τα πράγματα θα ζορίσουν για τα καλά.

“Δεν πάει άλλο. Υπάρχει έντονος προβληματισμός από τη συμμετοχή στην προσπάθεια που γίνεται. Οι φίλαθλοι δεν είναι κοντά μας ούτε καν ηθικά στα παιχνίδια. Εχουμε πουλήσει 40 διαρκείας, ενώ κάποιοι πανηγύριζαν που δεν πήγε καλά η εκδήλωση με τον Γιώργο Μαργαρίτη. Ή θα γίνει κάτι την Τρίτη (αύριο) ή όλα τα χαρτιά της ομάδας πάνε στο Δήμο και το διαλύουμε. Δεν πρόκειται πάλι να βγάλουν το φίδι από την τρύπα 4-5 άτομα», αυτή ήταν η αιχμηρή και γεμάτη προβληματισμό ανακοίνωση των μελών της Αχαϊκής Συνδιαδρομής.”