Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Κάναμε βόλτα στο Ζωολογικό Πάρκο του Ιπποκάμηλου !!! (φώτο)

Ζωολογικό Πάρκο του Ιπποκάμηλου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στα Σαγέικα Αχαΐας

Κάναμε βόλτα στο Ζωολογικό Πάρκο του Ιπποκάμηλου , μέσα σε ένα υπέροχο περιβάλλον, φιλικό και φιλόξενο για τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες. Εκεί θα γνωρίσετε και θα δείτε από κοντά διάφορα ζώα. Στον Ιπποκάμηλο σας περιμένει και η πανέμορφη τίγρης Ariel , ενώ εντυπωσιακά και μοναδικής ομορφιάς ειναι τα 2 λιοντάρια που φιλοξενούνται στο Πάρκο

Επίσης θα δείτε από κοντά το λάμα (Llama glama) ή προβατοκάμηλος, είναι θηλαστικό που ανήκει στην οικογένεια των Καμηλιδών, είναι δηλαδή συγγενές της καμήλας. Έχει ύψος 1,20 μ. και βάρος 100 κιλά. Το τρίχωμά του είναι μακρύ, με χρώμα κοκκινοκάστανο, λευκό ή μαύρο, ανάλογα με το είδος. Το κεφάλι του λάμα είναι κοντό και στενό, με το στόμα να προεξέχει ελαφρά, για να μπορεί να βόσκει, μιας και είναι φυτοφάγο. Επίσης, είναι γενικά υπάκουα ζώα και έχουν καλή ισορροπία, μπορούν δηλαδή να σκαρφαλώσουν σε αρκετά δύσκολα μονοπάτια. Τα θηλυκά δεν χρησιμοποιούνται για την μεταφορά, αλλά για την παραγωγή μαλλιού.

Ακόμη θα έχετε την ευκαιρία να φωτογραφίσετε την σουρικάτα. Είναι μικρό θηλαστικό που ανήκει στην οικογένεια της μαγκούστας. Οι σουρικάτες ζουν στην έρημο Καλαχάρι από την Μποτσουάνα, τη Ναμίμπια και τη Νότιο Αφρική σε ομάδες των 20 ή περισσοτέρων μελών και έχουν διάρκεια ζωής 12-14 χρόνια. Το κυριότερο χαρακτηριστικό τους είναι ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα στέκονται όρθια για αρκετό χρονικό διάστημα πατώντας στα πίσω πόδια τους και χρησιμοποιώντας την ουρά τους για στήριγμα, με σκοπό να προσέχουν για να δουν αν έρχεται κάποιο άλλο ζώο από το οποίο να κινδυνεύουν. Το βράδυ μένουν σε υπόγειες φωλιές, ενώ βγαίνουν έξω μόνο την ημέρα.

Πολλά είδη πτηνών και διάφορων θηλαστικών σας περιμένουν στο Ζωολογικό Πάρκο του Ιπποκάμηλου

Επίσης στο χώρο σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις δίπλα από τις πισίνες μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το χυμό σας προσφέροντας σε εσάς και τα παιδιά σας μια μοναδική εμπειρία!!!