Τοπικά

Κάτω Αχαΐα : Έκκληση βοήθειας για συνάνθρωπο μας

Έκκληση βοήθειας για συνάνθρωπο
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Κοντά στο Αστυνομικό τμήμα Κάτω Αχαΐας

Έκκληση βοήθειας για συνάνθρωπο μας απευθύνει η δημοσιογράφος Βίκυ Δρακούλη. Το περιστατικό είναι γνωστό σε όλους στην Κάτω Αχαΐα, με τον 60χρονο άνδρα να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Αναλυτικά αναφέρει :

“Ξαπλωμένο σε ένα στρώμα κάτω από το δέντρο, με μοναδική συντροφιά την Μαρίτσα του, το υπερπροστατευτικό του σκυλάκι, και ένα πιάτο φαγητό, που του είχαν προσφέρει, συνάντησα τον κ. Νίκο, στην Κάτω Αχαία , αναφέρει η δημοσιογράφος Βίκυ Δρακούλη. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σχολιάσω κάτι. Οι γείτονές του, που τον βοηθούν, με ενημέρωσαν για την κατάσταση του 60 χρονου άνδρα. Τόσο ο ίδιος, με τον οποίον συνομίλησα (και δέχθηκε να τραβήξω αυτές τις φωτό), όσο και οι περίοικοι, ζητούν να βρεθεί μια λύση,  μια πιο….ανθρώπινη λύση, για τον κ. Νίκο.”

Συμφωνα με πληροφορίες του westcity.gr ο άνδρας που είναι γνωστός στην κοινωνία της κάτω Αχαΐας , πέραν των προβλημάτων που αντιμετωπίζει , η κατάστασή έχει επιβαρυνθεί αρκετά. Όπως πληροφορηθήκαμε ο 60χρονος στη συναυλία της Γλυκερίας που έγινε προ ημερών στην Κάτω Αχαΐα , προσπάθησε να εισέλθει ώστε να την παρακολουθήσει , πηδώντας την περιμετρική μάντρα του γηπέδου , αρκετά μακρυά από την κεντρική είσοδο.

Δυστυχώς όμως έπεσε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Ο 60χρονος δεν έγινε αντιληπτός από κάποιον και παρέμεινε στο σημείο για μια ολόκληρη ημέρα όπου εντοπίστηκε τυχαία σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα , όπου πήρε εξιτήριο , με την διάγνωση να αναφέρει πως έχει σπασμένα πλευρά, με αποτέλεσμα να κινείται μερικώς.

Η οικία του όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες χρήζει άμεσα καθαρισμού καθώς πλέον αποτελεί εστία μόλυνσης. Οι κάτοικοι της περιοχής φροντίζουν τον 60χρονο όσο μπορούν , όμως οπως ανέφεραν στο westcity.gr ,η παρέμβαση της πολιτείας κρίνεται αναγκαία για να δοθεί οριστική λύση.