Τοπικά

Με επιτυχία το παρτυ του Συλλόγου Νιφορεΐκων

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Χθες το βράδυ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νιφορεΐκων…

…έκανε beach party στην Παραλία του χωριού για τα μέλη, τους εθελοντές αιμοδότες και τους φίλους που ακολουθούν πιστά στις εκδρομές του συλλόγου μας!

Ο σύλλογος προσέφερε δωρεάν 500 σουβλάκια, ψωμί, αναψυκτικά και νερά και τη μουσική! Ο Σύλλογος κατάφερε να συγκεντρώσει από χορηγίες επιχειρηματιών, χωριανών και φίλων άλλα 800 σουβλάκια , άφθονο κρασί, πίτες και γλυκά!!!!

Την βραδιά ομόρφυναν οι due leoni , ο Γιάννης Γκοτσόπουλος και η Κωνσταντίνα Μαγκαφά, δυο ανερχόμενα αστέρια της μουσικής σκηνής που κατάγονται από τα Νιφορέικα! Συγχαρητήρια παιδιά μας κάνετε υπερήφανους!!!!
Για την ενίσχυση του συλλόγου κληρώθηκε ένα ποδήλατο ( προσφορά του συλλόγου), 2 μασάζ από την Φυσικοθεραπευτρια Αντιγόνη Γκοτσοπουλου , 5 μηνιαίες υποτροφίες από τον Σύλλογο “Αχαιός Μαχητής” και ένας πίνακας ζωγραφικής από την γκαλερί “Μορφές”Σας ευχαριστούμε θερμά.

Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς της βραδιάς καθώς επίσης και τους εθελοντές που βοήθησαν για το στήσιμο των τραπεζοκαθισμάτων , την διανομή του φαγητού και ιδιαίτερα τους ψηστες!
Τέλος σαν Πρόεδρος του ΔΣ ευχαριστώ τα μέλη του ΔΣ που αγογγυστα έτρεχαν από το πρωί για να στηθεί όλη αυτή η υπέροχη βραδιά!

Με την παρουσία τους τίμησαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Κος Χρήστος Νικολάου, ο τέως Δήμαρχος Δύμης Κος Διονύσιος Γκοτσούλιας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κάτω Αχαΐας Κος Νίκος Τσώκος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γομοστού Κος Ανδρέας Νιφόρας.
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους όσους προσήλθατε !!!!
“Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το χωριό μας καλύτερο”