Τοπικά

Ενωτική πρωτοβουλία: ο δήμαρχος θεωρεί πως οι πολίτες τρώνε κουτόχορτο

σεισμό του 2008 , σωφρονιστικό κατάστημα Αγίου Στεφάνου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ανακοίνωση του επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δυμαίων….

Διανύουμε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και ο Δήμος μας……που αξίζει να ζει κανείς….. βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις,χωρίς νερό, χωρίς σωστή και έγκαιρη περισυλλογή των απορριμάτων, με δρόμους απροσπέλαστους,υπηρεσίες σε αποσύνθεση, που λειτουργούν στοιχειωδώς μόνο λόγω των τεράστιων προσπαθειών των εργαζομένων.

Η Δημοτική αρχή που λειτουργεί ως παρέα και όχι ως σύνολο,διαχειρίζεται τις τύχες του τόπου χωρίς βηματισμό χωρίς συλλογικότητα,χωρίς όραμα, μην μπορώντας να αξιοποιήσει ούτε τις έτοιμες μελέτες που υπήρχαν για ένταξη σε ευρωπαϊκά προγράμματα,ανίκανη παντελώς, να παρακολουθήσει τις ευκαιρίες που άλλοι μικρότεροι Δήμοι αξιοποιούν.

Ο Δήμαρχος…

ως επικεφαλής της παράταξης δημιουργεί την εντύπωσή σε όλους πλέον τους πολίτες, ότι αδυνατεί να ηγηθεί μιας προσπάθειάς που θα αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα της περιοχής και με σπασμωδικές κινήσεις επιφανειακού και επικοινωνιακού τύπου προσπαθεί να εγκλωβίσει τον κόσμο, θεωρώντας ότι οι πολίτες τρώνε κουτόχορτο.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΑΡΧΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ…….ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΕ ΦΘΗΝΙΑΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ!!!