Τοπικά

Αλισσός : Παραμένουν τα προβλήματα με το νερό – Κάλεσμα για παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο

Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παραλίας Καλαμακίου , προβλήματα με το νερό , Χωρίς νερό
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σταγόνες και χωρίς πίεση

Παραμένουν τα προβλήματα με το νερό στον Αλισσό. Μετά τις επισκευή των βλαβών η πίεση του νερού είναι αρκετά χαμηλή όπως αναφέρουν οι κάτοικοι , ενώ για νερό στον πρώτο όροφο ούτε καν λόγος. Η πρόεδρος ενημέρωσε με ανακοίνωση για την υφιστάμενη κατάσταση , ενώ παράλληλα κάλεσε τους κατοίκους για παρουσία στο ΔΣ της Τετάρτης. Αναλυτικά :

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

Σήμερα το μεσημέρι (σ.σ. 25 Αυγούστου ) είχα την τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία με το πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Σκάγια να μου δώσει μια απάντηση στη απόφαση που είχε πάρει τη τοπικό συμβούλιο ( που σας είχα αναρτήσει πριν από μερικές μέρες) σχετικά με την έλλειψη νερού που έχουμε. Μου απάντησε ότι θα παρακολουθήσουν για κάποιες μέρες τη ποσότητα του νερού που ανεβαίνει στη δεξαμενή και πιστεύουν ότι επαρκεί.

Του απάντησα ότι το έχουμε παρακολουθήσει και το νερό φτάνει μόνο ένα μέτρο στη δεξαμενή και κατά συνέπεια δεν έχει καθόλου το χωριό νερό. Δεν μου έδωσε όμως απάντηση ότι θα αλλάξουν το μοτέρ όπως το ζητάμε.

Τη Τετάρτη και ώρα 8 μ.μ. στη Κάτω Αχαία συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο σε αίθουσα του Δημαρχείου, πρέπει όλοι να είμαστε εκεί να απαιτήσουμε την αντικατάσταση του μοτέρ με ίδια ιπποδύναμη που είχε το παλιό πριν καεί και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με την επάρκεια του νερού τα προηγούμενα χρόνια.