Τοπικά

Πρόσκληση σε διάλογο από τη ΔΕΥΑΔ

ΔΕΥΑ Δυμαίων , παράνομες επανασυνδέσεις , Αγώνας δρόμου της ΔΕΥΑΔ Νερό , διακοπών της ΔΕΗ , Βλάβη στη μία γεώτρηση , Πρόσκληση σε διάλογο από τη ΔΕΥΑΔ, καθαρισμός και απολύμανση των δεξαμενών ύδρευσης
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με όλους τους επικεφαλής

Πρόσκληση σε διάλογο από τη ΔΕΥΑΔ ώστε να δοθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Η έλλειψη του νερού δημιουργεί την ανάγκη για εκτίμηση της πραγματικής του αξίας.  Ως εκ τούτου και ύστερα από την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. για την διακοπή των παροχών ύδρευσης σε  αγροτεμάχια και οικόπεδα διαμορφώνονται οι συνθήκες ώστε με τους Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων να συνεκτιμήσουμε τα νέα δεδομένα και με ρεαλισμό  να συναποφασίσουμε πως θα προχωρήσουμε στο μέλλον.

Πρόσκληση σε διάλογο τόσο στον Επικεφαλής και μέλος του Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.Δ. κ. Διονύσιο Γκοτσούλια όσο και  στους κ.κ. Κουνάβη Παναγιώτη & Θανόπουλο Αλέκο Επικεφαλής Α’ & Β’ Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, απευθύνει η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.  σχετικά με τα νέα δεδομένα, τις νέες συνθήκες καθώς και τις αναγκαίες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν.

Αυτοδιοικητικοί, Σύλλογοι, Φορείς και Πολίτες,  καλούμαστε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διατήρηση και ανάπτυξη του πόρου, δεδομένου ότι γνωρίζουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις τοπικές συνθήκες, αντιμετωπίζοντας όμως την πρόκληση ταυτόχρονα ως υποχρέωση και δικαίωμα. Είναι αδιανόητο να αντιμετωπίζουμε προβλήματα σε ορισμένους οικισμούς και μετά την καταρρακτώδη βροχή όχι μόνο να μην παρουσιάζεται πουθενά έλλειψη νερού αλλά η πίεση στις βρύσες να «σκοτώνει».