Αθλητισμός

Με επιτυχία ο διαγωνισμός τριπόντων από τον Σύλλογο Αλισσαίων Πείρος και τον ΑΟ Δύμης 07

διαγωνισμός τριπόντων
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με 70 συμμετοχές !

Ο διαγωνισμός τριπόντων 3PDC 2017 του Α.Ο. ΔΥΜΗΣ ’07 ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο ανοιχτό γήπεδο του Κάτω Αλισσού, σε συνδιοργάνωση με τον πολιτιστικό σύλλογο των Αλισαίων “Ο ΠΕΙΡΟΣ”. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες και οι εβδομήντα (70) διαγωνιζόμενοι έδωσαν το παρόν σε τρεις κατηγορίες.

Στην παιδική κατηγορία ο Μάρκος Λιάκος κατέλαβε την τρίτη θέση και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο, ο Ορέστης Λουκάι κέρδισε την δεύτερη θέση και απέσπασε το αργυρό μετάλλιο,ενώ το κύπελλο και την πρώτη θέση κατέκτησε ο Θεόκριτος Καραβότας με την εξαιρετική !!! επίδοση 9/9 στην τελική φάση!

Στην γυναικεία κατηγορία το χάλκινο μετάλλιο της τρίτης θέσης πήρε η Φρόσω Καραβότα, ενώ το αργυρό μετάλλιο έπειτα από “μονομαχία” απέσπασε η Νικολίτσα Αθανασοπούλου με επίδοση 6/9. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ζαφειρία Κατροπούλου με την πολύ καλή επίδοση 7/9 στην τελική φάση.

Στην κατηγορία των ανδρών με τις περισσότερες συμμετοχές αναδείχθηκαν οι τρεις παρακάτω νικητές: ο Κωστας Τραχάνης κατέλαβε την τρίτη θέση ενώ ο Θωμάς Σίνος με επίδοση 7/15 επιβλήθηκε στην δεύτερη θέση. Ο Ντίνος Χρυσανθακόπουλος με επίδοση 8/15 αποτέλεσε τον φετινό Πρωταθλητή.

Μετά τις απονομές ακολούθησε γιορτή με φαγητό και μουσική για όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους. Η βραδιά έκλεισε με πυροτεχνήματα και χαρά.