Αθλητισμός

Η Αχαγιά 82 ευχαριστεί τον Αλέξανδρο Λυκούδη

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Παρελθόν από την ομάδα μπάσκετ της Αχαγιάς 82 αποτελεί ο Αλέξανδρος Λυκούδης που επέλεξε να συνεχίσει την αθλητική του καριέρα στην Α.Ε. Λεχαινών.

Το Δ.Σ. της Αχαγιάς 82 ευχαριστεί τον Αλέξανδρο Λυκούδη για την αγωνιστική του προσφορά στην ομάδα τα τρία χρόνια συνεργασίας. Είναι ένας από τους παίκτες που οδήγησαν την Αχαγιά 82 στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ συνέβαλε στην φετινή  παραμονή της ομάδας.

Επίσης, του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του, να είναι πάντα υγιής και να καταφέρει αμέτρητες επιτυχίες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Πρόκειται για έναν σωστό αθλητή, με ήθος και αξιοπρέπεια.

Η ανακοίνωση του Λυκούδη

Ο Αλέξανδρος Λυκούδης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα με μία συγκινητική ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφέροντας:

«Τρία χρόνια πέρασαν στην ομάδα που αγάπησα όσο καμία άλλη στο παρελθόν! Ένας κύκλος κλείνει. Ένα ταξίδι γεμάτο υπέροχες αναμνήσεις με αποκορύφωμα την άνοδο της ομάδας στην γ εθνική και εκείνη τη καταπληκτική σειρά αγώνων, το θαύμα όπως πολλοί έλεγαν αλλά λίγοι πίστεψαν όσο εμείς!! Φεύγω αφήνοντας μόνο φίλους και πρόσωπα που αγαπώ και ελπίζοντας να ξανασυναντηθούμε στο μέλλον.

Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα μου τα καλύτερα για τη νέα σεζόν χωρίς τραυματισμούς και μόνο επιτυχίες! Νιώθω την υποχρέωση βάση της εξαιρετικής συνεργασίας μου με την ομάδα να ευχαριστήσω τα μέλη της διοίκησης και όσους ανθρώπους συνεργάστηκα αλλά κυρίως και πάνω από όλους τον κύριο Χρήστο Γεωργιόπουλο γιατί ήταν κάτι παραπάνω από γενικός αρχηγός και φίλος! Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε και ατομικά αλλά και πολύ πιο σημαντικό συλλογικά σαν Αχαγιά 82 και ελπίζω να συνεχίσει να δίνει το «παρών» στους αγώνες της ομάδας του τόπου μου!».