Αθλητισμός

Με επιτυχία το 1ο Τουρνουά Basket 3on3 στον Αλισσό

1ου Τουρνουά Basket 3on3
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Συμμετοχή και του westcity !

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η 2η φάση του 1ου Τουρνουά Basket 3on3, στο γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Σχολείου Αλισσού. Το westcity.gr στηρίζοντας έμπρακτα και αυτή την εκδήλωση συμμετείχε με την δική του ομάδα. Ευχαριστούμε τους Θάνο Τσάμη , Αλέξανδρο Λυκούδη , Γιάννη Σέρμπο , που αγωνίστηκαν με την “φανέλα” του westcity.gr.

Στη δεύτερη φάση του τουρνουά συμμετείχαν οι 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και συγκεκριμένα οι: ΤΝΤ , Westcity , Α.Ο. Δύμης 07 , Γκέτο , Αστέρας , Ballers , Οι Άθλιοι , Οι Πουθενάδες.

Στον μικρό τελικό έπαιξε η ομάδα του Α Ο. Δύμης ’07 με τους Ballers, όπου επικράτησαν οι πρώτοι και κατέκτησαν την 3η θέση στην τελική κατάταξη. Στον τελικό του Τουρνουά αναμετρήθηκαν οι Γκέτο με τους Πουθενάδες , με την δεύτερους να χρίζονται νικητές

Οι νικητές του τουρνουά πήραν ως έπαθλο τρεις δωροεπιταγές των 65€ ευρώ για αγορά αθλητικών παπουτσιών. Η δεύτερη ομάδα πήρε ως έπαθλο τρία Bluetooth ακουστικά.  Για τους τρίτους και τέταρτους της διοργάνωσης, ένα γεύμα για τέσσερα άτομα προσφορά τοπικών επιχειρήσεων.

Κλείνοντας την εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις. Τιμητικός Έπαινος για την προσφορά τους στον αθλητισμό, απονεμήθηκε στον τον Τσάμη Άγγελο , Ρακιντζή Κωνσταντίνο και τον Παναγιωταρόπουλο Νίκο. Επίσης έπαινος συμμετοχής δόθηκε στους Ντίνο Χρυσανθακόπουλο και Δημήτρη Λαθούρο.

Οι κοινή ανακοίνωση των Συλλόγων

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Basket 3on3 στον Αλισσό, μια διοργάνωση η οποία θα γίνει θεσμός. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά, όπως επίσης και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει. Επίσης, ευχαριστούμε τα Αστέρια Αχαΐας και την Αχαγιά ’82 για την συμμετοχή τους στην διοργάνωση του τουρνουά. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε από την δική μας πλευρά ως Ε.Σ.Κ.Α., τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλισσού Ενότητα – Πρόοδο, για την συνεργασία του ώστε να βγει εις πέρας η πρώτη μας κοινή εκδήλωση και θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να επικροτήσουμε την απόφαση να προχωρήσουν σε μια βαθιά ανακαίνιση του γηπέδου μπάσκετ με αφορμή μεν το τουρνουά αλλά και ως κάτι που είχε ανάγκη αυτό το μοναδικό γήπεδο. Είμαστε περήφανοι που βοηθήσαμε όπου χρειάστηκε, σε αυτό το δύσκολο έργο που ανέλαβε ο Π.Σ. Ενότητα -Πρόοδος. Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε τον Προέδρο του Ο.Τ.Α.Δ. κ. Μπαχρά Ξενοφών, για την πολύτιμη συμβολή του στην ανακατασκευή του γηπέδου αλλά και για την βοήθειά του στη διοργάνωση γενικότερα. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά.