Αθλητισμός Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Το TsameloCup πάει …. Garden Room !

TsameloCup
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Οι εγγραφές συνεχίζονται!

Το TsameloCup πάει στον όμορφο χώρο του Garden Room. Αν θες να λάβεις κι εσύ μέρος με την παρέα σου στο TsameloCup, τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, τότε δεν έχεις παρά να φτιάξεις την ομάδα σου και να έρθεις την Παρασκευή 16 Ιουνίου στο Garden Room , στην Πλατεία Δημοκρατίας στην Κάτω Αχαΐα. Θα είμαστε εκεί από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Για να γνωρίζετε τη διαδικασία:

Η ομάδα σας, θα πρέπει να αποτελείται από 3 έως 4 παίκτες. Ανάλογα με την ηλικία των παικτών που θα αποτελείται το ρόστερ της ομάδας σας, θα κριθεί και η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστείτε.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να βρείτε το όνομα της ομάδας σας και είστε έτοιμοι, να έρθετε στο Garden Room , προκειμένου να μας βρείτε και να δηλώσετε συμμετοχή.

Για την εγγραφή σας χρειάζεστε:

  1. Αίτηση συμμετοχής της ομάδας σας.
  2. Ατομική υπεύθυνη δήλωση.
  3. Στην περίπτωση που είστε ανήλικος, κάτω των 18 ετών, θα πρέπει να υπάρχει συμπληρωμένη δήλωση από τον κηδεμόνα σας.
  4. Ο κάθε παίκτης θα πρέπει να πληρώσει 10 ευρώ για τη συμμετοχή του, αν η ομάδα αποτελείται από 3 παίκτες, τότε θα πρέπει η ομάδα να πληρώσει 40 ευρώ στο σύνολο.

*Αιτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις, θα έχουμε στα σημεία εγγραφών. Απαραίτητη είναι η συμπληρωμένη δήλωση από τον κηδεμόνα στην περίπτωση ανηλίκου. Τις αιτήσεις, θα βρείτε στο παρακάτω link: http://tsamelocup.gr/deltia-typou/131-odigies-aitisewn

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας στα τηλέφωνα: 6984261044 (Έφη Χρυσανθοπούλου) , 6972240600 (Βασίλης Γκοτσούλιας)