Αθλητισμός

Το TsameloCup είχε τα Πάντα !!!

TsameloCup
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Αυλαία και… πάμε!

Αυτό ήταν το σύνθημα στο φινάλε του 1ου τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, με την ονομασία TsameloCup που πραγματοποίησε ο αθλητής Άγγελος Τσάμης, με τη στήριξη της ομάδας των Αστεριών, τον Πρόεδρο του ΟΤΑΔ, Ξενοφώντα Μπαχρά και την ΕΣΚΑ-Η. Τα λόγια είναι περιττά και μόνο όσοι έδωσαν το παρών στην γιορτή του μπάσκετ που εμπνεύστηκε ο Άγγελος Τσαμης μπορούν να καταλάβουν τι εννοούμε.

Η Κυριακή ήταν το αποκορύφωμα ενός τριημέρου, που είχε δυνατές αναμετρήσεις, όμορφες φάσεις και υψηλού επιπέδου μπάσκετ  από τους 120 περίπου συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος. Το γήπεδο εντυπωσιακό στον προαύλιο χώρο του SAO beach bar στην Κάτω Αχαγιά, με τους προβολείς να ανάβουν λίγο μετά τις 8.30 μ.μ. και να δίνουν μία ακόμα όμορφη… νότα στη διοργάνωση αλλά και θεαματικά «κλικ» στους φωτογράφους που βρέθηκαν εκεί για να αποτυπώσουν τις στιγμές με τον φακό τους.

Ο μεγάλος τελικός διεξήχθη ανάμεσα στους Indians (Σταύρος Κάλλης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Ανδρέας Βουρνάς, Παναγιώτης Παπαβασιλόπουλος) και τους ΟΚΛΑΧΟΜΑ (Παναγιωτης Τσεκλενης, Άγγελου Πίκιος, Μάκης Χατζής, Θεόδωρος Μπαχός) με τους Indians  να αναδεικνύονται οι πρώτοι νικητές του τουρνουά που οι διοργανωτές υποσχέθηκαν ότι θα γίνει θεσμός.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί αγώνας All Star Game ανάμεσα σε μπασκετικούς φίλους του Άγγελου Τσάμη, που αγωνίζονται σε ομάδες της Α1 και βρέθηκαν στην Αχαγιά για χάρη του. Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Γράβας, Νίκος Μπάρλος, Ζήσης Σαρικόπουλος, Φώτης Λαμπρόπουλος, Πέτρος Νοέας, Σωτήρης Μπιλής, Νώντας Παπαντωνίου, Πέτρος Γερομιχαλός, μερικά από τα μεγάλα ονόματα που έδωσαν το «παρών» στην παραλία της Αχαγιάς καθώς και ο κόουτς, Βασίλης Φραγκιάς.

Την χθεσινή τελευταία ημέρα, πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός τριπόντων με τον Ανδρέα Αλεξόπουλο να είναι εύστοχος στα περισσότερα και να κερδίζει ένα κινητό τηλέφωνο, προσφορά της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας «Γερμανός» και το κατάστημα της Βάρδας.

Ενδιάμεσα στους αγώνες – το πρόγραμμα είχε ανοίξει με τους ημιτελικούς- οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χορογραφίες από την ομάδα cheerleading του Αιόλου, με συντονίστρια την πρώην τσιρλίντερ του Ολυμπιακού και της Εθνικής, Έφη Μάρκου.

Το όμορφο αυτό τριήμερο έληξε με τις απονομές, οπότε ο Άγγελος Τσάμης ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον βοήθησαν, ενώ απένειμε αναμνηστικές πλακέτες για τη στήριξή τους , τον αδελφικό του φίλο, Χρήστο Σαράντη, προπονητή της ομάδας μπάσκετ των Αστεριών Αχαΐας, που πριν λίγες ημέρες πανηγύρισε την άνοδο, τον Πρόεδρο του ΟΤΑΔ, Ξενοφώντα Μπαχρά και την ΕΣΚΑ-Η.

Στους δύο φιναλίστ δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια, διπλώματα, μετάλλια, κάρτες για δωρεάν γεύμα, ενώ ο αρχηγός της ομάδας των Indians, Ανδρέας Βουρνάς παρέλαβε μία μπάλα μπάσκετ υπογεγραμμένη από τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Μόλις οι προβολείς έσβησαν, τόσο ο Άγγελος Τσάμης όσο και οι συνεργάτες του άρχισαν να σκέφτονται το επόμενο Tsamelo Cup!

«Μην πουλάς μούρη»

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του τριημέρου, διεξήχθη το Σάββατο το βράδυ μία πολύ  όμορφη εκδήλωση, κοινωνικού θέματος με τίτλο «no pull mour-μην πουλάς μούρη» με κύριο θέμα τον σχολικό εκφοβισμό. Το σωματείο με το διακριτικό τίτλο «Ίκελος» θέλησε να περάσει το κοινωνικό μήνυμα για το «μπούλινγκ» και τα κατάφερε με το καλύτερο δυνατό τρόπο με τη ενίσχυσης της παρουσίασης από οπτικοακουστικό υλικό.

Ευχαριστίες στους χορηγούς

Τον Άγγελο Τσάμη στήριξαν στην πρώτη του αυτή, αθλητική προσπάθεια για τη διεξαγωγή του Tsamelo Cup αρκετές επιχειρήσεις, όπου εντάχθηκαν ως χορηγοί της διοργάνωσης. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας θέλει να τους ευχαριστήσει για την στήριξή τους και την οικονομική ενίσχυση με σκοπό την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή και οργάνωση του τουρνουά. Σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό κομμάτι είναι οι χορηγοί στον αθλητισμό.  Ένα ευχαριστώ είναι λίγο!