Τοπικά

Ο Σύλλογος Αλισσαίων συνεχίζει τις παρεμβάσεις

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο πολιτιστικός σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος»…

…συνεχίζοντας τον αγώνα με τις συνεχείς παρεμβάσεις του για ποιότητα ζωης των κατοίκων και στα δυο χωριά μας Άνω και Κάτω Αλισσό, κάνει ακόμα μια παρέμβαση στον Άνω Αλισσό ( συνοικισμό Καμενίτσα ), όπου μετά το σιντριβάνι και τα φώτα κήπου ( Σποτ ), το βάψιμο των παγκακίων στην πλατεία της Καμενίτσας δίπλα από τον ευαγγελιστή Λουκά, συνεχίζει να βοηθά με την παρέμβαση του, ώστε να ολοκληρωθεί η πλατεία αυτή.

Προσέφερε τα πλακάκια για την πλακόστρωσης της πλατείας ώστε να ομορφύνει και να μένει μόνο η σπορά του γκαζόν και ο χώρος αυτός να είναι επισκέψιμος και ένας χώρος ξεκούρασης για τους κατοίκους.
Σκοπός του πολιτιστικού μας συλλόγου στους 15 μήνες λειτουργίας του είναι να κάνει παρεμβάσεις που θα μένουν διαχρονικά . Όλες αυτές οι παρεμβάσεις είναι η ανταπόδοση της μεγάλη αγάπης που μας δίνετε και εμείς θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε με έργα και δράσεις για τα χωριά μας.

Ο πολιτιστικός μας σύλλογος έχει μία δύναμη, εσάς και τα εκατοντάδες μέλη του και από τα δυο χωρία μας, που τον απαρτίζουν και τον κάνατε μεγάλο από την πρώτη στιγμή και καλούμε όλους τους κατοίκους, χωρίς διαχωρισμούς, να συνεχίσουν να εντάσσονται στον σύλλογο μας, με ένα σκοπό, το κοινό καλό και την πρόοδο των Αλισσών και αυτό είναι ο αγώνας μας.