Τοπικά

Θρήνος στην Πάτρα για τον Αντώνη Σταματελάτο

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Θρήνος στην Πάτρα…

…και στα Ζαρουχλέικα για τον 18χρονο Αντώνη Παναγιώτη Σταματελάτο που έχασε την ζωή του το βράδυ του Σαββάτου, ενώ ήταν με τον ποδήλατό του.

Ο άτυχος ποδηλάτης τραυματίστηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στην Ελευθερίου Βενιζέλου, στην συμβολή της με την οδό Κορίνθου, κοντά στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης».

Ο νεαρός συγκρούστηκε αρχικά με το όχημα ενός 25χρονου, με αποτέλεσμα να ανατραπεί το ποδήλατό του και να βρεθεί στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια παρασύρθηκε από όχημα 21χρονου που διερχόταν από το σημείο και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, λόγω των σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε από τον τραυματισμό του.

Οι δύο οδηγοί του τραγικού δυστυχήματος συνελήφθησαν από την Τροχαία Πατρών. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην γειτονιά του 18χρονου, στην Ανθείας στα Ζαρουχλέικα, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άτυχος Αντώνης, έφυγε τόσο γρήγορα και τόσο άδικα.

πηγή patrasevents