Lifestyle Αθλητισμός

Συνάντησε φίλους και παλιούς συμπαίκτες ο Δημήτρης Μπαρμπούνης !

Δημήτρης Μπαρμπούνης
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στον αγώνα παλαιμάχων του Ολυμπιακού !!!

Συνάντησε φίλους και παλιούς συμπαίκτες ο Δημήτρης Μπαρμπούνης στον αγώνα παλαιμάχων Ολυμπιακού και Δυτικής Αχαΐας.

Ο Δημήτρης Μπαρμπούνης , ο “ψηλούλης” όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του , είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του αθλητισμού της Δυτικής Αχαΐας . Έχει κάνει αθόρυβα την καριέρα του στο μπάσκετ χωρίς φαμφάρες και από πολλά πόστα. Αγωνιζόταν επί πολλά έτη στις εθνικές κατηγορίες και όχι μόνο , περνώντας από ομάδες όπως Δάφνη , Δημόκριτος Θεσσαλονίκης , Παναχαΐκή , Ολυμπιάδα , ΕΑΠ , κ.α . Διπλωματούχος προπονητής , ένας από τα αρχικά άτομα που στελέχωσαν την επιτυχία των Ακαδημιών Αστεριών Αχαΐας , ενώ πέρυσι ήταν το δεξί χέρι του Χρήστου Σαράντη στον πάγκο της Αχαγιάς 82 στην μεγάλη άνοδο της ομάδος στη Γ εθνική.

Στον Αγώνα των παλαιμάχων συνάντησε φίλους και παλιούς συμπαίκτες. Με τον Θανάση Κρεμπούνη αγωνίζονταν χρόνια στις εθνικές κατηγορίες. Με τον Γιάννη Παραγιό ήταν Πρωταθλητές στη Δάφνη , ανεβάζοντας την ομάδα στην Α εθνική (σημερινή basket league) .

“Το troll του Αργύρη Καμπούρη”

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται φυσικά από τα από αθλητικά παρκέ.  O τίμιος γίγαντας Αργύρης Καμπούρης ουκ ολίγες φορές έκανε “πειράγματα” στον Δημήτρη Μπαρμπούνη , με τους δύο παλαίμαχους να παίζουν στην ίδια θέση στον φιλικό αγώνα. Μάλιστα ακούσαμε τον τίμιο γίγαντα να λέει “Μπαρμπούνη μια χαρά σε βλέπω , ελπίζω να παίζεις κάπου ακόμη”  !!!

” Και ποδοσφαιρικός !!! ” 

Επίσης τον είδαμε να έχει για αρκετή ώρα συνομιλία με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας  Άγγελο Δανιήλ. Αργότερα πληροφορηθήκαμε πως τους δύο άνδρες τους συνδέει παλιά φιλία , περνώντας όλη την περίοδο στράτευσης μαζί !