Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Δοκιμάσαμε την επαναστατική εκγύμναση στο Miha Bodytec Revolution

Miha Bodytec Revolution
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Δοκιμάσαμε και μείναμε εντυπωσιασμένοι !!!

Το westcity.gr φιλοξενήθηκε από του υπεύθυνους του Miha Bodytec Revolution. Βρεθήκαμε στο χώρο και πραγματικά μείναμε εντυπωσιασμένοι από την διαδικασία. Εκεί συναντήσαμε τον Ζώη Αλεξόπουλο , πιστοποιημένο εκπαιδευτή στην εκγύμναση EMS, όπου μας εξήγησε πως λειτουργεί η επαναστατική αυτή μέθοδος

Το Miha bodytec είναι πολύ απλό στη χρήση του. Πριν αρχίσει η συνεδρία, φοράς το ειδικά σχεδιασμένο γιλέκο που διατίθεται σε διάφορα μεγέθη για τέλεια εφαρμογή, το οποίο περιέχει ηλεκτρόδια στις ζώνες της άνω και κάτω πλάτης, των ραχιαίων μυών, στους κοιλιακούς και το στήθος. Οι επιφάνειες των ηλεκτροδίων καλύπτονται με ένα απορροφητικό, αντιβακτηριακό στρώμα από μικρο-ίνες.

Αφού αρχίσει η συνεδρία που διαρκεί 20 λεπτά υπό την επίβλεψη πιστοποιημένου εκπαιδευτή, το γιλέκο έρχεται σε επαφή με το ανθρώπινο σώμα, επιτρέποντας σε όλες τις ομάδες των μυών να διεγείρονται ταυτόχρονα ή μεμονωμένα.

Μπορείς να το δοκιμάσεις κλείνοντας ραντεβού στο 26934 00080 , μέσω της σελίδας στο facebook Miha bodytec revolution (κλικ εδώ) , η να επισκεφθείς το χώρο στην οδό Δεξαμενού 22 , Κάτω Αχαΐα (κλικ εδώ)

Μάλιστα με την πρώτη συνεδρία ΔΩΡΕΑΝ.