Τοπικά

Κάτω Αλισσός : Διακοπή νερού λόγω οφειλών της ΔΕΥΑΔ στη ΔΕΗ – Κάλεσμα σε διαμαρτυρία

Προβλήματα υδροδότησης , διακοπή νερού λόγω οφειλών της ΔΕΥΑΔ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Χωρίς Νερό την Τρίτη ο Κάτω Αλισσός

Κάλεσμα σε μαρτυρία από την ΑΚΙΔΑ αφού για μία ακόμη φορά γίνεται διακοπή νερού λόγω οφειλών της ΔΕΥΑΔ στη ΔΕΗ. Σύσσωμη η αντιπολίτευση συνυπογράφει επιστολή για να γίνει άμεσα δημοτικό συμβούλιο για να βρεθούν λύσεις. Αναλυτικά : 

Για μια ακόμα φορά άλλο ένα δημοτικό διαμέρισμα αυτό του Κάτω Αλισσού σήμερα είναι χωρίς νερό,εξ αιτίας των διακοπών της ΔΕΗ,αφού Η ΔΕΥΑ οφείλει πάνω από 1.600.000 EURO.

1.Σχετικά με τους δημότες που έχουν σοβαρό πρόβλημα υγείας σε πιθανή επιπλοκή της υγείας τους την ευθύνη ποιος την έχει;Μήπως γνωρίζει να απαντήσει κάποιος από τη δημοτική αρχή;

2.Την ίδια στιγμή που οι κάτοικοι Αλισσού και όχι μόνο δεν έχουν σταγόνα νερό να πιούν η ΔΕΥΑ ερήμην τους, ετοιμάζεται να φέρει βοθρολύμματα σε ένα βιολογικό που υπολειτουργεί, χωρίς προσωπικό.

3.Οι δημοτικές παρατάξεις την Πέμπτη 1/6/2017 με έγγραφο αίτημά τους ζήτησαν από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ΕΚΤΑΚΤΟ δημοτικό συμβούλιο για την κατάσταση της ΔΕΥΑ. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ακόμα και σήμερα δεν εχει απαντήσει στο κοινό αίτημα. Απόψε εκπνέει η προθεσμία σύγκλησης του συμβουλίου με πρόσκληση του προέδρου (άρθρο 67 παρ2, Ν3852/2010)!

4.Το νερό δεν είναι αγαθό μόνο είναι πηγή ζωής, άρα και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΙΡΕΤΟΙ- ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ. ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ