Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Δωρεάν σεμινάριο Internet Marketing στην Πάτρα

Διαδίκτυο και την Επιχειρηματικότητα
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η ομάδα του winners seminars group και η SIPA διοργανώνουν σεμινάριο Internet Marketing στην Πάτρα

Για δεύτερη φορά στην πόλη της Πάτρας πραγματοποιείται το σεμινάριο για το Διαδίκτυο και την Επιχειρηματικότητα μετά την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση που έγινε τον περασμένο Μάρτιο.

Η ομάδα WINNERS SEMINARS GROUP, της οποίας εμπνευστής και κύριος ομιλητής είναι ο Γιώργος Μπατάλης, δραστηριοποιείται στον τομέα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων με γνώμονα την πεποίθηση, πως τα πάντα στη ζωή είναι θέμα γνώσης και κύριο μήνυμα «Dream, Believe, Act» που σε μετάφραση στα Ελληνικά σημαίνει «Ονειρέψου, Πίστεψε, Δράσε».

Η WINNERS SEMINARS GROUP έχει ήδη πραγματοποιήσει σεμινάρια σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με πολυάριθμους συμμετέχοντες, από διαφορετικά κοινωνικομορφωτικά επίπεδα, με έναν στόχο: την επαγγελματική επιτυχία και την εξέλιξη του κάθε ανθρώπου, για να ξεπεράσει τα σύγχρονα εμπόδια της προσωπικής του ανάπτυξης.

Στα πλαίσια αυτού του στόχου και γνωρίζοντας πόσο σπουδαία είναι σήμερα η γνώση της χρήσης του Διαδικτύου η WINNERS SEMINARS GROUP ανέπτυξε συνεργασία με την εταιρεία SIPA, που δραστηριοποιείται στο branding, στην κατασκευή ιστοσελίδων, τη δημιουργία social media profiles, το internet marketing και το χώρο των εκτυπώσεων. Η SIPA, με έδρα τη Γλυφάδα Αττικής, έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής σεμινάρια για γυναίκες με τον τίτλο «Σύγχρονες Γυναίκες και Διαδίκτυο» LEVEL ONE, LEVEL2 & LEVEL III, υποστηρίζοντας ευπαθείς ομάδες με στόχο την επαγγελματική επιτυχία.

Στο πρώτο μέρος, η Σίλα Παπαδοπούλου, ομιλήτρια της SIPA, θα αναπτύξει με το δικό της, διασκεδαστικό και κατανοητό τρόπο, τα κύρια στοιχεία που χρειάζεται ένας σύγχρονος επιχειρηματίας για να αναπτύξει την εργασία του στο Διαδίκτυο. Επίσης, θα αναφερθεί στα Κοινωνικά Δίκτυα και τη συμβολή τους στη Διαφήμιση, θα εξηγήσει το ρόλο των μηχανών αναζήτησης και του SEO, τη σπουδαιότητα που έχουν οι λέξεις κλειδιά για κάθε προϊόν, τη χρήση του newsletter στην επικοινωνία με τους πελάτες σας αλλά και τη σπουδαιότητα μιας σωστής και σύγχρονης ιστοσελίδας.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιώργος Μπατάλης και μέλη της ομάδας Winners, θα αναπτύξουν online το θέμα Inbound Marketing, E-commerce και Στρατηγικές Ανάπτυξης μιας online Επιχείρησης . Στο σεμινάριο θα υπάρχουν επίσης μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν ήδη ξεκινήσει να εργάζονται πάνω στις τεχνικές που αναφέρθηκαν στο πρώτο σεμινάριο και έχουν δει τα πρώτα αποτελέσματα.

Το σεμινάριο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – DREAM, BELEIVE, ACT θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό, Ρήγα Φεραίου 106 από τις 18:00 – 22:00 και θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Τέλος, αν θέλετε να γνωρίσετε το WINNERS SEMINARS GROUP και τη SIPA μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: www.winnersseminarsgroup.com – Facebook: Winner’s Seminar Group , www.sipa.gr – Facebook: SIPA web & print

Δήλωσε συμμετοχή κλικ εδώ

Πάτρα 14 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Βυζαντινό!