Αθλητισμός

Συνεχίζει με Θανάση Λιόνα η Αχαγια ’82

Θανάση Λιόνα , Θανάσης Λιόνας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ανανέωσε με τον Θανάση Λιόνα η Αχαγιά 82

Η εξαιρετική δουλειά του Θανάση Λιόνα στην Αχαγια ’82 είναι δεδομένη και έτσι ο έμπειρος τεχνικός συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων. Η συγκεκριμένη είδηση ήταν φυσιολογική, καθότι η διοίκηση εμπιστεύεται τις δυνατότητες του πατρινού τεχνικούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αχαγιάς 82

Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα λεπτά ώστε να συμφωνήσουν ο Θανάσης Λιόνας και η διοίκηση της Αχαγιάς 82, προκειμένου να επεκτείνουν την μεταξύ τους συμφωνία και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, δείγμα της εκτίμησης που υπήρχε και από τα δύο μέρη για τη συνεργασία που είχαν.

Υπήρξε συμφωνία τόσο για τους στόχους που τέθηκαν για την επόμενη χρονιά καθώς και στο πλαίσιο υλοποίησης των στόχων αυτών. Πλέον, άμεση προτεραιότητα είναι η συμφωνία με το βασικό κορμό των παικτών και η βολιδοσκόπηση μίας με δύο μεταγραφών που θα αναμένεται να πραγματοποιηθούν.

«Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία που είχαμε με τη διοίκηση της Αχαγιάς. Ήταν μία πάρα πολύ πετυχημένη χρονιά! Είδα ότι οι διοικούντες έχουν όραμα για την ομάδα αυτή και επειδή στους στόχους που τέθηκαν όπως και στο πλαίσιο της συνεργασίας, υπήρξε πλήρη ταύτιση απόψεων, οπότε και συμφωνήσαμε στην επέκταση της συνεργασίας για έναν χρόνο.

Εύχομαι καλή χρονιά και ελπίζω ο κόσμος της Αχαγιάς να είναι κοντά μας όπως και την φετινή χρονιά για να πανηγυρίσουμε μεγαλύτερες επιτυχίες για την ομάδα μας», δήλωσε ο κόουτς της Αχαγιάς 82, Θανάσης Λιόνας για την παραμονή του στους «κόκκινους».